Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linn Hegdal bekräftar lyckan med ny bild: ”Stolt och glad”

11 feb, 2024, 12:00 
Vendela Lönnqvist
Instagram, TT
Så fantastiskt för fina Linn!
Annons

Livet är som en dans för Linn Hegdal, 28, just nu – bokstavligen.

Hon är ju trots allt en professionell dansare. Ja, så pass duktig att hon lyckades bli en del av dansproffsen i succéprogrammet "Let's dance".

5 saker du inte visste om Linn HegdalBrand logo
5 saker du inte visste om Linn Hegdal

Linn Hegdal bekräftar relationen med Filip Lamprecht

Och det var inte bara vinsten hon kammade hem tillsammans med sin senaste danspartner Filip Lamprecht – nyligen blev det också bekräftat att hon fångade hans hjärta, och han fångade hennes.

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig❤️" skrev Filip på Instagram under en bild på paret i januari.

Romansryktena mellan dansparet

Redan under deras medverkan i tävlingsprogrammet började rykten florera om en eventuell romans. Då var båda däremot i relationer, därför var det kanske inte så konstigt att deras resa blev omskriven i medier.

Annons

Men drygt tre år senare bekräftades kärleksrelationen – även om många hade sina misstankar i och med att de umgåtts under både högtider och ledigheter, med familj och vänner.

Linn Hegdal sa hejdå till "Let's dance"

Idag är Linn inte längre med i startelvan bland dansare i TV4-programmet.

Detta bekräftade hon för länge sedan, eftersom hennes psykolog-studier tog upp alldeles för mycket tid.

Men dansen finns kvar i Linns liv. Förutom att jobba som danslärare startade hon i somras ett dansevent tillsammans med kollegan och bästa vännen Katja Luján Engelholm, 33.

Linn Hegdal – det gör hon idag

Och under lördagen kom ytterligare ett besked kring Linns danskarriär – hon besökte nämligen Nerikes dansinstitut, Örebros största dansskola, som drivs av inga mindre än Diana & Dermot Clemenger – välbekanta ansikten för de som tittar på "Let's dance!

Och det var bara hyllningar till Linn efter hennes besök:

"Idag har vi flerfaldiga Svenska Mästarinnan i Latinamerikanskdans och Lets Dance vinnaren @linnhegdal på besök. Alltid ett nöje att samarbete med denna begåvad kvinna!"

Och Linn returnerade hyllningarna:

"Alltid stolt och glad över att få dansa hos er!!!❤️❤️❤️"

Annons