Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Linn Hegdal och Let´s Dance-kollegans puss fångas på film: ”Längtar”

07 jun, 2023, 13:30 
Felicia Plåt
Let´s Dance
Linn Hegdal är en riktigt tittarfavorit. Foto: TT
Linn Hegdal och kollegan är riktigt tajta.
Annons

Under våren har vi kunnat följa succéprogrammet Let´s Dance. Kändisar som Rikard Sjöberg, Renaida Braun och Johanna Lind Bagge har kämpat varje vecka och visat upp en och en annan cha cha, paso doble och vals. I finalen kunde vi se skidstjärnan Charlotte Kalla och komikern Hampus Hedström kämpa mot varandra för att vinna den ärofyllda glasskon.

Nya dansaren Ines Stefanescu om debuten i Let's DanceBrand logo
Nya dansaren Ines Stefanescu om debuten i Let's Dance

Hampus tog hem glasskon

Efter en jämn final blev det tillslut det skickliga Hampus Hedström tillsammans med proffsdansaren Ines Maria Ștefănescu som tog hem hela tävlingen.

– Jag är bara så tacksam, det här är verkligen det roligaste jag gjort. Jag fick den bästa dansläraren och bästa kompisen, och nu står vi här och har vunnit finalen, det är faktiskt helt sjukt, säger han till Aftonbladet efter finalen.

Annons

Detta var Ines Maria Ștefănescu första år som proffsdansare i Let´s Dance och hon gjorde det med bravur. En annan proffsdansare som vunnit flera gånger är Linn Hegdal. Hon vann två år i rad och har blivit en riktigt favorit bland tittarna. Men under 2023 meddelade hon att hon inte skulle vara med i årets säsong.

Linns kärleksförklaring till kollegan

Under 2021 vann hon och Filip Lamprecht över Anis Don Demina och danskollegan Katja Lujan Engelholm. Året därpå stod Linn och Katja mot varandra i final igen, men denna gången med Filip Dikmen och Eric Saade. Då var det istället Katja och Eric som vann.

Under programmet är Linn och Katja konkurrenter men privat är de riktiga bästisar. Under sommaren kommer de att arrangera ett dansevent tillsammans och då passade Linn på att visa upp hennes kärlek till bästisen på Instagram.

Linn Hegdal
Linn och Katja är riktiga bästisar. Foto: Linns Instagram.

I en story filmar Linn när hon kramar om Katja och ger henne en riktig puss på kinden. Katja re-postade bilden och skrev: "Vi längtar att få dansa ihop igen" följt av ett hjärta.

Nu kommer kompisarna dansa ihop i sommar och kanske får vi se dem tillsammans i TV-rutan igen.

Annons