Se Let's Dance-Linns intima bilder från kärlekssemestern

20 jul, 2021, 13:02 
AvIndra Nordemar
Linn Hegdal vann Let's Dance 2021med Filip Lamprecht. Under säsongen kom de varandra väldigt nära och spekulationerna har flödat. Nu visar Linn upp sin kärlekslycka.
Annons
Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!
Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!

Proffsdansaren Linn Hegdal, 25, blev den första någonsin att vinna Let's Dance två år i rad. I den senaste säsongen var det hon och Filip Lamprecht som i slutändan stod som segrare.

Under tävlingens gång hann Filip och Linn bygga en vänskapsrelation och trots att programmet är slut så har dansduon setts umgås flitigt.

Men för Linn finns det en person som hon håller extra varmt om hjärtat.

Linn Hegdals relation överlevde ryktena i Let´s Dance

Filip och Linns nära relation har skapat mycket spekulationer. Flera har trott att det varit mer än vänskap mellan dem, vilket satte käppar i hjulet för Filip och Peg Parnevik som gjorde slut strax efter säsongen.

Men det många har mindre koll på det är att Linn Hegdal faktiskt också varit i ett förhållande under hela programmets gång. Och till skillnad från Peg och Filip så höll det för Linn och pojkvännen.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Linn Hegdals pojkvän Jakob – proffsdansare även han

Jacob Persson är den som har fångat Linns hjärta. Han är precis som Linn tävlingsdansare och har också medverkat i Let's Dance. Bland annat med Penny Parnevik säsongen 2020.

Paret har känt varandra sedan de var små men det tog många år innan de hittade kärleken i varandra.

– Det känns jättekul och jättemysigt. Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, berättade Linn till Hänt inför ”Let’s dance” 2020.

Linn och Jacobs sommarlycka

Nu delar turturduvorna med sig av härliga sommarbilder på Instagram, och de verkar minst sagt kära!

”Min midsommarälskling! (Och alla andra högtider och dagar och årstider för den delen)”, skriver Linn på Instagram intill en bild på henne och Jacob.

Annons

Det verkar även som Linn och pojkvännen har flyttat in tillsammans, i alla fall att tyda från ytterligare ett inlägg.

"Familjehäng i Skåne har varit supermysigt men nu längtar jag hem till min älskling Snart hemma i Stockholm igen och som jag älskar att bo där! Är så glad vi flyttade dit!"

Foto: Instagram / Linnhegdal

Annons