Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Lotta Engberg har lämnat trots starka kärleken – beslutet med Mikael

16 jun, 2024, 15:00 
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg har tagit det svåra beslutet att lämna, trots den starka kärleken. Någon hon också gjort för sin sambo, Mikael Sandströms, skull.
Annons
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Lotta Engberg, 61, har varit i rampljuset i över 30 år vilket också innebär att vi fått följa henne genom olika skeenden i livet, inte minst när det kommer till kärlekslivet.

Här är den senaste utvecklingen att Lotta blivit kär i och sambo med Mikael Sandström, 66, som hon kilat stadigt med i fyra år.

Och nu får vi veta att Mikael faktiskt var inblandad i ett beslut som Lotta beskrivit som "bland det svåraste hon gjort". Här är hennes egna ord.

Lotta Engberg om svåra beslutet

Lotta har många strängar på sin lyra och fram till i fjol var en av dessa Lotta på Liseberg, som programledaren lett i 20 år.

Annons

Men i oktober fick vi plötsligt veta att eran var över. Programmet lades ned trots den starka kärleken från publiken och tittarna.

Ett beslut Lotta verkligen inte tog lättvindigt. Som hon sa i pressmeddelandet som meddelade nedläggningen:

– Att ta beslutet att sluta var på ett sätt lätt och på ett sätt bland det svåraste jag gjort.

Och nu, sju månader senare, får vi veta mer om detta svåra beslut – och hur Mikael var en av anledningarna till att Lotta valde att lämna.

Lotta Engbergs beslut med Mikael

I en ny intervju med Hemmets Journal berättar Lotta mer om bakgrunden till avhoppet, och ganska snart kommer sambon Mikael på tal:

Annons

– Jag kan inte säga att jag hade slutat med allsången om jag inte hade mött kärleken. Men förmodligen är Mikael en bidragande orsak.

Hon fortsätter:

– Jag vill helt enkelt tillbringa mer tid med honom och kommer nu för första gången i mitt liv vara ledig hela sex veckor i sträck.

Lotta Engberg håller om Mikael Sandström
I sommar kommer Lotta Engberg och Mikael Sandström få tillbringa massa tid ihop! Foto:JOHANSSON THOMAS/Aftonbladet

Något vi verkligen unnar Lotta även om hon såklart kommer vara saknad på Liseberg i sommar!

Foto: TT

Annons