Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Lotta Engbergs ex-make Anders och Mikaels okända möte – nu bryter han tystnaden

Lotta Engbergs ex-make Anders och Mikaels okända möte – nu bryter han tystnaden

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Nu berättar han vad han tycker om Lotta Engbergs romans.

Allt om Lotta Engberg!
1:04

Efter reklamen: Allt om Lotta Engberg!

(1:04)

Slå på ljud

Att Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström har en romans har nästintill varit omöjligt att missa. TV-paret hittade varandra efter en flört i kvällstidningarna, det ena ledde till det andra – och paret bor nu tillsammans i Lottas villa utanför Mölnlycke.

Men både Lotta och Mikaels liv har kantats av romans innan de fann varandra. Relationer med ex-makar och nya kärlekar kan vara knepig, så vad tycker egentligen Lottas ex Anders Engberg om Soldoktorn? Det avslöjar han nu för Hänt.

Soldoktorns ord – trött på Lotta Engbergs agerande: "Då blir jag sur"

Gick skilda vägar

Lotta och Mikael blev ett par 2020, och långt innan dess hade hon ett förhållande med Anders Engberg. De har dock gått skilda vägar sedan drygt 30 år tillbaka, så det verkar inte vara ett känsligt ämne för parterna och Anders har beskrivit dem som bästa vänner.

När Lotta och Anders träffades var han likt hon själv, en aspirerande musikant. Han var saxofonist och hade dansbandet "Anders Engbergs" och satsade på att slå stort. De gifte sig 1985, och Lotta turnerade med makens dansband. Tillsammans fick de två barn innan de separerade.

År 1999 fann hon kärleken igen, i Patrik Ehlersson. Patrik och Lotta träffades i Anders dansband, och efter en tid som vänner inledde de en romans. Det blev inga barn, och 2015 kom beskedet att paret har skiljt sig.

Anders Engberg

När Lotta och Anders Engberg träffades blev det ljuv musik.

Micael Engström/TT

Christer Sjögrens regel med hustrun – efter otrohetsaffären med Lotta Engberg

Har träffats

Men allt det där tillhör ju det forna, och nu är Lotta lycklig med sin Soldoktor. Eftersom Anders och Lotta delar barn, och barnbarn, är de däremot fortfarande högst aktuella i varandras liv. De har tidigare berättat att de inte kan ses särskilt ofta på grund av avståndet, och när Anders intervjuades av Hänt 2021 hade han inte hunnit träffa Mikael än.

Nu har det däremot ändrats. När Hänt pratar med Anders igen, har hans vägar korsat med Doktor Mikaels! Och han verkar turligt nog bara ha gott att säga om honom.

– Ja då, vi har träffats. Han är en trevlig shomme och de passar väl uppenbarligen bra ihop även om de är omaka på ett sätt, säger Anders till Hänt.

– De kommer från helt olika världar, det är väl olikheten. Men som sagt brukar omaka funka bra ihop. Ibland är olikheterna bra men det har väl med personligheterna att göra också.

Foto: TT