Lotta Engbergs och Mikael Sandströms hemliga lyxresa avslöjad – hundratusentals kronor

Lotta Engbergs och Mikael Sandströms hemliga lyxresa avslöjad – hundratusentals kronor

Lotta Engberg och Mikael Sandström åkte nyligen på en lyxig resa till en hemlig destination. Nu avslöjas det tropiska landet – och prislappen.

Allt om Lotta Engberg!
Slå på ljud

Lotta Engberg och Mikael Sandström blev officiellt ett par i augusti i fjol och under det senaste året har kärleken mellan dem bara spirat. Numera är de kärare än någonsin och kan kalla sig sambor.

Mikael sålde sitt lyxiga hus i Hallstahammar, tog med sitt pick och pack, och flyttade till Göteborg för kärleken.

I dag bor de med sina tre hundar i en villa på drygt 300 kvadratmeter fördelat på 12 rum, med både spa-avdelning och biosalong.

Villan ligger på en skogstomt som uppmäts till över 1200 kvadratmeter. Intill tomten har de en bäck där de kan ha mysiga grillkvällar, och i närheten finns både härliga promenadstigar och badsjöar.

Mikael Sandströms och Lotta Engbergs mardröm på semestern

Men trots att de har allt och lite till i sitt hem på västkusten gillar de likt många andra att komma i väg till varmare breddgrader då och då.

I somras begav de sig därför till Kreta för en avkopplad semester, men väl framme i paradiset hände något oväntat

Planen var att njuta av varandras sällskap, sola, bada och äta god mat – men riktigt så blev det inte. Det som var tänkte som en kärlekssemester förvandlades i stället till en mardröm, då den kantades av konstant oro då paradisön skakades av ett jordskalv med magnituden 6,2 på Richterskalan.

Lotta Engbergs och Mikael Sandströms hemliga lyxresa avslöjad

Nyligen gjorde de därför ett nytt försök. På Instagram delade Mikael bilder där han badade i turkost vatten och solade på kritvita stränder. Men ingen av dem ville avslöja var de befann sig.

– Vi ska på hemlig semester, sa Lotta till Hänt när de var på väg.

Men nu avslöjas deras resa.

Under Bingolottos uppesittarkväll på nyårsafton var en av vinsterna en resa, och inte vilken resa som helst. En resa till Maldiverna värd 100 000 kronor. Och när reklamen visades för destinationen så var det just Lotta och Mikael som var på plats och njöt av den goda maten och värmen i paradiset.

Lotta och Mikael var alltså i Maldiverna för spela inte ett inslag till Nyårsbingot!

Foto: TT

LÄS MER: Hemliga relationen bakom kulisserna i Bingolotto – Stefan Odelbergs avslöjande om Soldoktorn

LÄS MER: Sanningen om Reine Brynolfsson – kraschen ingen visste om innan Nyårsklockan

LÄS MER: Sanningen om Filip Lamprecht och Peg Parnevik – därför gjorde han slut