Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemliga relationen bakom kulisserna i Bingolotto – Stefan Odelbergs avslöjande om Soldoktorn

31 dec, 2021, 19:30 
AvIndra Nordemar

Under året har Mikael Sandström dykt upp i Bingolotto med Lotta Engberg ett flertal gånger. Nu berättar Stefan Odelberg vad han egentligen tycker om sin kollegas nya kärlek.

Annons
Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Lotta Engberg och Stefan Odelberg har gjort succé i tv-sofforna som programledarduo i Bingolotto.

I år har tittarna, förutom på söndagskvällarna, fått följa dem under jubileumskvällen då Bingolotto fyllde 30 år, under den klassiska uppesittarkvällen dagen före julafton, och nu även på Nyårsbingot innan klockan slår över till 2022.

Lotta Engbergs och Stefan Odelbergs verkliga relation

Under tiden ihop i rutan har Stefan och Lotta byggt upp både en vänskap och ett starkt band som kollegor.

– Det känns så rätt och roligt att få leda detta gigantiska tv-spektakel och att få göra det med Lotta, har Stefan tidigare sagt för Aftonbladet.

Men på senare tid har även Lottas kärlek Mikael Sandström synts till en hel del i programmet, och nu verkar det som att även Stefan och Doktor Mikael kan komma att bli goda vänner.

Stefan Odelbergs planer med Soldoktorn efter Bingolotto

Till Hänt berättar Stefan om de kommande parmiddagarna som han och hans fru Petra Johansson planerat med Lotta och Soldoktorn.

Annons

– Hon är ihop med en läkare och jag är ihop med en sex- och relationscoach. Jag ser fram emot den första middagen vi ska ha, vi fyra ihop. Vi har inte haft den än, men vi har sagt att vi ska ha den, säger han och fortsätter:

– Vi har ju båda träffat personer som kan läka våra sår. Det är ju vackert. Han kan ju fixa de här bildliga såren, du vet om man skär sig. Och Petra kan läka mina sår, så som ”När jag var barn fick jag inte tillräckligt med uppmärksamhet”, eller vad det nu kan vara.

Foto: TT

Annons