Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Lotta Engbergs tråkiga besked till Mikael Sandström – därför lämnar hon

30 mar, 2024, 20:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Trista beskedet...
Annons

– Doktor Mikael tycker jag är intressant. Honom är jag lite nyfiken på. Om han ringer kan jag tänka mig att gå på dejt, var Lotta Engbergs exakta ord till till Nöjesbladet januari 2020.

Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Så började Lotta och Mikael dejta

Lite visste hon att inviten skulle leda till en romans. Mikael "Soldoktorn" Sandström fick, enligt hans egen utsago, ett sms där han svarade att han fortfarande var ogift.

– Och så började vi sms:a och facetajma. Men vi träffades på riktigt hemma hos Lotta först den 5 juni 2020, berättade soldoktorn i en intervju en period senare.

Lottas fina ord till Mikael

Även om de båda nästan hade gett upp på kärleken och trott att det var något som låg bakom de båda, kunde de inte hålla sig ifrån att dela med sig av kärleken till omvärlden.

Annons

– Någonstans är det så att om man har det bra så ska en partner verkligen tillföra något och berika ens liv. Det ska inte bara vara för att vara. Men det har Mikael verkligen gjort. Han har berikat mitt liv, men ändå har jag kvar det andra, har Lotta sagt.

Här är TV4-stjärnorna som är ett par!Brand logo
Här är TV4-stjärnorna som är ett par!

Lotta och Mikaels lyxiga villa

Sicken tur att de båda släppte på tyglarna och välkomnade varandra med öppna armar – det ledde till att de idag bor i en 385 kvadratmeter stor villa i Mölnlycke.

Och det går knappast någon nöd på dem – villan är nämligen utrustad med både biorum, spa-avdelning, bastu och pool.

Men i påsk blir det knappast någon vila i spa-avdelningen eller dopp i poolen. Lotta ska nämligen styra Bingolotto på söndag

– Jag ska göra påskbingo på påskdagen. Det känns jättebra och ska bli jättekul, berättar hon i en intervju med Svensk Damtidning.

Annons