Magdalena Forsberg om känslorna i stora finalen – tillsammans med Claes Elfsberg

magdalena forsberg

Magdalena Forsberg och Claes Elfsberg tog sig till final – nu väntar en kväll fylld med spänning.
Slå på ljud

Magdalena Forsberg, 53, och Claes Elfsberg, 72, har sopat banan med motståndarna i På spåret och tog sig ända till final. När det kommer till det allra sista programmet är det några få som faktiskt vet vad resultatet kommer bli, och medlemmarna i de båda lagen är såklart några av dem.

Trots vetskapen om vem som vinner kvällens finalprogram är Magdalena nervös, berättar hon för P4 Västernorrland.

– Det är lite nervöst faktiskt, ändå, säger hon i ett inslag i radiokanalen.

Hon berättar även om hur det är att sitta där i buren och tävla, och intygar att hon inte är så lugn som man kanske tror, trots trygga och stabila lagkompisen Claes.

– Det har varit jättekul, men det är ju supernervöst förstås. Jag kanske inte ser nervös ut men klart det är nervöst när man sitter där och de frågar ”vart är vi på väg?”, då känner man nästan bara att ta mig härifrån, ta mig härifrån! Det kan ju komma vad som helst, vilken ort som helst i hela världen och det behöver ju inte ens vara städer längre, det är inte lätt, säger hon till P4 Västernorrland.

Magdalena Forsberg om att tävla med Claes Elfsberg

Magdalena har tidigare berättat hur det är att tävla tillsammans med Claes Elfsberg i en intervju med Svensk Damtidning.

–Jag hade inte varit lika nervös om det varit skidskytte för det behärskade jag. Nu är det "På spåret" och där kan det komma vad som helst, man har ingen aning. Det tar dessutom ett tag innan man kommer in i deras tänk, sa hon då.

LÄS MER: Kungens okända ungdomskärlek – kunde ha blivit Sveriges drottning

LÄS MER: Så fick Victoria och Daniel sina superkroppar

LÄS MER: Sanningen om kungafamiljens kroppsspråk – så är de egentligen