Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagens tårar över av enorma arvet – efter alla tuffa vändor

15 maj, 2024, 05:30 
Lasse Berghagen, Barbro Lill-Babs Svensson och Malin Berghagen
Malin Berghagen fick kämpa för arvet – och nu kommer hon med ett tårfyllt besked.
Annons
Så var Lasse Berghagens sista svåra tidBrand logo
Så var Lasse Berghagens sista svåra tid

Malin Berghagen, 58, har några tuffa månader i bagaget. I oktober gick Lasse Berghagen bort vilket fick Malin att hamna på akuten.

Samtidigt är hon en kämpe. På Malins blogg och Instagram har vi fått följa hennes sorgresa och även de glimtar av hopp och glädje hon upplevt.

Och så är även fallet i ett av Malins senaste Instagraminlägg. Där berättar hon om släktklenoden – och tårarna kring det.

Malin Berghagens vändor med arvet

Malin vet tyvärr sedan tidigare hur det känns att förlora en förälder. Våren 2018 gick mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson bort och lämnade kvar ett stort tomrum.

Samtidigt finns Barbro fortfarande runt sina döttrar, inte minst när de är på Järvsö, där den folkkära artisten bodde större delen av sitt liv.

Annons

Här finns minnen av Barbro överallt. Och Malin har faktiskt köpt en gård med starka kopplingar till sin mamma. Den har gått i arv på Barbros sida av släkten och funnits i familjen sedan 1800-talet.

På sin blogg har Malin berättat att hon köpte gården på grund av det sentimentala värdet, men det var inte helt utan problem.

Nej, vändorna kring släktarvet har varit många. Först var det osäkert om affären skulle gå igenom när Malin ville, sedan om hon skulle komma igång med kurser på gården till sommaren, som hon tänkt.

Men i slutändan löste sig allt. I slutet av förra sommaren invigdes Malins "yoga-lada", och det är också här hon nu kommer med ett tårfyllt nytt besked.

Malin Berghagens tårfyllda besked

Malin pratar ofta gott om gården och nu - när hon har yogadeltagare på sin mark - känner hon extra mycket glädje och kärlek.

Annons

Det berättar profilen i sitt Instagraminlägg. Känslorna är verkligen starka:

"När jag igår kväll kom in i ladan och såg hur en av mina deltagare, som valt att tälta på gården, satt och mediterade i yogasalen medan kaminen sprakade, fick jag tårar i ögonen.", skriver Malin bland annat.

Hon fortsätter:

"Drömmen om en egen plats där människor kan få komma och hämta stillhet och kraft på sommaren blev sann nu vid 58 år ung".

Underbart Malin! Särskilt eftersom det rådde så stor osäkerhet kring gården där ett tag – men nu skänker den bara henne glädje.

Foto: TTAnnons