Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagens besked med kärleken – efter tuffa tiden: "Tårar"

22 jan, 2024, 14:00 
Martin Charlton och Malin Berghagen
Malin Berghagen är på resa med sin kärlek Martin – och kommer samtidigt med ett tårfyllt besked.
Annons
Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får deBrand logo
Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får de

Malin Berghagen, 57, har en tuff tid i bagaget.

I oktober gick hennes älskade pappa Lasse Berghagen bort. Efter det försökte hon finnas där för alla andra – men glömde sig själv.

Något som ledde Malin till akuten. Där kunde läkare konstatera att hon behövde sjukskriva sig, vilket hon gjorde.

Snart skulle hon också fly till Bali med kärleken Martin Charlton, 53. Nu, efter några veckor på ön, kommer Malin med ett tårfyllt besked.

Malin Berghagens insikt – på resan med kärleken

Malin har bjudit på flera känslofyllda insikter från sin tid på Bali, bland annat hur hon vill börja förvänta sig mindre och i stället bli positivt överraskad.

Annons

Hon har också meddelat att hennes kropp börjat må bättre under resan, och nu delar hon med sig av tankar kring att åldras.

Malin pratar framför allt om det "inre kaos" som kan uppstå när livet händer, som dödsfall.

Mitt i blogginlägget får vi se en fin bild där Malin ligger på kärleken Martins rygg, och hon berättar i samma veva mer om sin insikt:

"Mellan tomhet och tårar, efter en spirituell reningscermonie gjord av en under bar man som heter Wayan och hans fru, fann jag också här på stranden, hur lite förberedda vi är på den tid i livet som kommer vid ca 45.. 50".

Hon fortsätter:

"Väldigt sällan förbereder de som gått före oss, oss på livets skiftningar som kan vara så brutala. Det känns på något sätt att alla känslor av ångest eller pulserande hjärta skylls på klimakteriet. När det egentligen är en massa annat som faktiskt händer. Det var som att när jag satt där och försökte se allt jag har försökt ta mig igenom mellan 45-55 egentligen inte alls handlade om ålderskris eller hormoner. Det handlade om små och stora trauman som helt omkullkastar den stabilitet jag tidigare, när jag var yngre, hade".

Annons

Malin säger även att allt detta kommer avhandlas i hennes nästa bok, som hon nu äntligen börjat skriva på.

Malin Berghagens ord berör: "Dina ord gick rakt in"

Att många tycker att Malins ord är kloka märks. När hon puffar för blogginlägget på sin Instagram hyllas hon i kommentarsfältet:

"Tack för att du delar med dig🤍 så sant och precis 🙏", skriver en person.

"Dina ord gick rakt in🙏, så mycket igenkänning. Ser fram emot din nästa bok 📖 ❤️", skriver en annan.

"Så gripande! Och så SANT! Precis så är det under dessa år! Tack för att du delar med dig av inledningen på boken. Ser fram emot att läsa hela sen. ❤️", skriver en tredje.

Foto: TT

Annons