Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagens privata avslöjande: ”Hur mycket sex jag vill”

23 okt, 2022, 06:48 
Malin berghagens privata avslöjande: ”Hur mycket sex jag vill”
Foto:

Malin Berghagen berättar exakt hur hon känner i nya blogginlägget!

Annons
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”Brand logo
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”

Malin Berghagen, 56, föddes rätt in i rampljuset som dotter till Lill-Babs och Lasse Berghagen.

Malin har förståeligt nog varit i allmänhetens blickfång länge och är trött på sättet som folk ger sig friheten att kommentera henne.

Nu ryter kändisdottern ifrån:

”Det gör att helt främmande människor kan skriva i kommentarerna: Varför färgar du håret? Varför har du filter, vågar du inte visa vem du är? Och så vidare… När jag lägger upp en bild så tror andra att de ska ha en åsikt om det. Peppa eller dissa. Medan jag alltid upplever att det är en dialog. En möjlighet att själv dela sina tankar om något. Inte alltså prata om mig, utan prata om sig själv”, skriver hon fortsätter:

”Så med det sagt, för jag är i den åldern där jag känner att jag gör precis vad jag vill med mitt liv och ingen annan har med det att göra.”

Annons

Berättar om kroppsupplevelse

Malin Berghagen berättar att hon tyckte att ingången till klimakteriet var märklig. Hon trodde först att något var väldigt fel med kroppen.

”Och så en dag så märkte jag att många saker var annorlunda. Min hud var mjukare och slappare. Mina leder värkte och jag kunde ha ångest lite titt som tätt på natten. Mina slemhinnor i mina ögon och i mitt underliv blev tunnare och skörare. Jag har dock inte haft en enda vallning, så det är jag tacksam över. Och jag är extremt tacksam över att inte ha mens längre. Jippi!!!! Nu kan jag ha hur mycket sex jag vill utan att bli gravid, till exempel."

I det öppna och ärliga blogginlägget berättar Malin även att hon inte vill snacka ner sig själv. Hon tror bara att det kommer göra det hela mycket värre.

”Jag vill tänka att jag ser gammal och ful ut men så tar jag mig i örat. För om det är något som gör huden trött är det negativa tankar om sig själv. Så jag försöker bara älska mig själv helt och fullt. Och älska min ålder! Min resa hit har ju varit fantastisk och snart är denna jobbiga tid över. Det gäller bara att kämpa sig igenom förändringarna och hålla om sig själv på alla tänkbara sätt.”

Foto: TT

Annons