Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Sanningen om Kristin Kaspersens dolda bror – okända karriären som programledare

12 sep, 2022, 04:30 

Känner du igen Kristin Kaspersens doldisbrorsa? Det här kan vara varför...

Annons
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnenBrand logo
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

Kristin Kaspersen må komma från en av Sveriges absolut mest välkända familjer. Med Barbro "Lill-Babs" Svensson som mamma, har hon praktiskt taget varit i rampljuset sen dagen hon tog sina första steg.

Men det finns medlemmar som hållit sig betydligt mer i skymundan – eller? Kristins okända bror Kriss har nämligen synts i rutan en hel del han med!

Jobbiga situationen med pappan

De syskon till Kristin vi är mest bekanta med är hennes två systrar, Monica Svensson och Malin Berghagen. Gemensamt är att de delar mamma, Lill-Babs. Kristins pappa är före detta fotbollsspelaren Kjell Kaspersen, Monicas pappa heter Börje Landar och Malin har ingen mindre än Lasse Berghagen som far.

Kjell bor i Norge, så det är en bit mellan far och dotter till vardags.

Annons

– Att inte kunna träffa min pappa har faktiskt varit den jobbigaste delen med allt det här med corona. För pappa bor i Norge och jag har inte fått åka dit. Jag har inte ens fått åka och sätta mig i trädgården för att hälsa på honom, berättade Kristin tidigare i Nyhetsmorgon.

Men som tur är har hon andra delar av familjen nära. Systrarna kanske till och med kom varandra ännu närmre efter deras gemensamma boksläpp, boken om deras mor Lill-Babs.

Kristin Kaspersen, Monica Svensson och Malin Berghagen.
Systrar, och författarkollegor!

Visar upp okända brodern

Förutom systrarna har Kristin dessutom ett gäng bröder borta i Norge. Hon har tidigare berättat om sin bror Joakim, men nu dyker ytterligare en doldis upp, som egentligen inte varit så hemlig.

Det är med anledning av hennes bror Kriss Kaspersens födelsedag som hon berättar hon hans karriär som programledare. Han ska vara en riktig djurfantast som jobbat med reptiler i Australien.

Annons

Djurintresset är så pass stort, att han haft ett eget tv-program hemma i Norge! Programmet hette Ville eventyr och sändes på norsk tv, runt 2012.

"Lillebror Kriss Kaspersen pgm ledare i norsk TV om vilda djur. Han älskar ormar o reptiler. Sänds i höst. #stoltsyster" Skrev Kristin på Twitter samma år.

Enligt Kristin var syftet med programmet att sprida kunskap och värna om djur – något som känns långt bort från henne själv.

"Lite mer mod än sin syster som är rädd för kor" Skriver hon skämtsamt på Instagram.

Foto: TT/Instagram, skärmdump

Annons