Malin Berghagens stora oro för sin pappa Lasse: "Jag är rädd"

Malin Berghagens stora oro för sin pappa Lasse: "Jag är rädd"

Malin Berghagens mamma "Lill-Babs" gick bort i cancer 2018. Nu är hon rädd att även förlora sin pappa, Lasse Berghagen.

Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Slå på ljud

Malin Berghagen är kändisdottern vars föräldrar är bland de mest folkkära artisterna vi någonsin haft i Sverige – Barbro "Lill-Babs" Svensson och Lasse Berghagen.

Men 2018 förlorade hon sin mamma till cancern. Hela svenska folket sörjde och för Malin var det en otroligt tuff period.

Nu känner hon en rädsla över att något även ska hända hennes pappa.

Malin Berghagens relation till pappa Lasse Berghagen

Malin har flera gånger delat med sig av hur nära hon står sin pappa Lasse. Och i och med pandemin som gjort att man inte kunnat ses på samma sätt som tidigare, har de nu kommit varandra ännu närmre.

”Igår när jag och pappa pratade om relationernas dilemman, kompromissandet och relationernas varande berättade jag för pappa att Martin är min bästa vän. Då tittade han på mig och sa ” Va? Är inte jag det? ”Hur söt???!!! Jag och pappa har haft fler samtal på telefon och mer promenader ute än vad vi hade innan Corona”, skriver hon på Instagram.

LÄS MER: Sanningen om relationen mellan systrarna Malin Berghagen och Kristin Kaspersen

Malins oro för att förlora sin pappa Lasse

Malin driver en blogg på MåBra, där delar hon ofta med sig av djupa tankar och känslor. Nu berättar hon om sin oro inför framtiden.

”Jag är så otroligt medveten om min egen och min fars tid här på jorden. Och varje ögonblick jag får med honom vårdar jag som påsar av guld. Jag är rädd att det ska hända honom något alldeles för tidigt men samtidigt medveten om att detta är livet”, skriver hon och fortsätter:

”Och jag fasar lite grann för att ha ännu en förälder där hela landet kommer känna landssorg. Så jag har sagt att han måste bli minst 100!!”

Foto: TT / Instagram

LÄS MER: Christina Schollin om Christian Bauer: "Oerhört stor tillgång"

LÄS MER: Så mycket pengar har Meghan och Harry – galna prislappen!

LÄS MER: Åsa Ingrosso lämnar Sverige – efter tio kämpiga månader