Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagen oigenkännlig – det här har hänt

25 apr, 2024, 15:00 
Malin Berghagen
Man känner knappt igen Malin Berghagen när man ser bilderna. Hon har gjort en sådan stor resa.
Annons
Lasse Berghagens känslosamma uppträdande – tokhyllas i TV4Brand logo
Lasse Berghagens känslosamma uppträdande – tokhyllas i TV4

Malin Berghagen, 57, i princip föddes in i rampljuset. Så blir det ju när ens mamma heter Barbro "Lill-Babs" Svensson, och ens pappa Lasse Berghagen.

Så kanske är det inte konstigt att Malin tidigt i livet valde att gå samma väg som sina föräldrar och sökte sig till scenen. Där blev hon kvar länge, innan hon valde en annan väg.

Ja, när man ser Malin i dag och jämför med en yngre Malin, som fortfarande inte hittat helt sin väg, tappar man nästan hakan. Skillnaden är så stor.

Annons

Malin Berghagen inte sig lik på bilderna

Mellan 80- och början av 00-talet såg vi Malin i en rad uppsättningar, både inom teater, tv och musik.

Malin själv har sagt att hon egentligen hade lättare för musiken. Ändå fokuserade hon länge på den lite svårare vägen, skådisbranschen.

Detta för att inte bli jämförd med sina två mycket musikaliska och framgångsrika föräldrar, även om det för Malin innebar mer jobb:

"Jag fick alltid höra av andra att jag åkte in på skådespeleriet på ett bananskal. Framför allt från andra skådespelare. Det var kanske sant men ingen visste att det egentligen var mitt sätt att ducka undan från det som förväntades av mig, att sjunga", har Malin skrivit på Instagram.

I samma inlägg går hon in på när hennes liv förändrades helt, när hon upptäckte sin passion för hälsa. Här finns det utrymme för hennes scenperson, men med en annan inramning:

"Alla som varit på mina kurser vet att jag även där är mer skådespelerska och sångerska, en som står på scenen för att beröra med det som är på riktigt, naket, äkta , än hälsoprofil. Min ärliga gestaltning från mitt hjärta".

Annons

Underbart! Och Malins resa finns även dokumenterad. När man dyker ner i TT:s bildarkiv hittar man många pressbilder från tiden då Malin fortfarande hade kvar en fot i skådisbranchen på ett annat sätt än i dag.

En person som är långt ifrån den Malin vi känner nu:

Malin Berghagen ler stort på en strand
Malin Berghagen, 2001. Runt denna tid var det vanligt för Malin att ta bilder av detta slag. Foto:Aftonbladet/TT
Malin Berghagen håller i en fisk
Så här skulle vi nog inte se Malin Berghagen posera i dag, hon har återgått till att vara vegan. Foto:Aftonbladet/TT
Annons
Malin Berghagen poserar med en spade
Malin Berghagen har gjort en stor resa! Foto:Aftonbladet/TT

Malin Berghagens nya beslut

Malin fortsätter ständigt utvecklas och försöker också förbättra sig, inte minst när det kommer till miljön, en av hennes stora hjärtefrågor.

Här har hon nu också landat i ett beslut trots att det kommer slå mot hennes egen ekonomi – Malin drar i bromsen när det kommer till att anordna yogaresor utomlands:

"Mina yogaresor har blivit mitt signum tillsammans med mina böcker. Kommer omställningen funka? Jag känner så här.. om jag inte får tillräckligt många deltagare i sommar kommer jag inte gå tillbaka till att göra fler yogaresor utomlands bara för att det fanns en ekonomi för mig i det. Det går inte att leva så längre. Där är mitt val och mitt beslut starkt", skriver Malin på sin blogg.

Annons

Det är så spännande att följa Malin och alla steg hon tar! Och ännu är hennes resa inte över alltså...

Foto: TT

Annons