Malou von Sivers plötsliga besked efter alla år i rutan

27 feb, 2023, 08:30 

Malou von Sivers har fattat ett beslut.

Annons

TV4-veteranen Malou von Sivers är en av våra mest välmeriterade profiler i rutan. Hon var med i Nyhetsmorgons begynnelse för 30 år sedan, och gör fortfarande sin grej framför kameran.

Här är Malou von Sivers TV4-karriär
Här är Malou von Sivers TV4-karriär

Nu kommer stjärnan med ett besked om framtiden i rutan.

Malou von Sivers vemodiga avsked i rutan

Malou och Bengt Magnusson var Nyhetsmorgons första radarpar, och banade väg för den framgångssaga programmet är än idag. Sedan testade hon vingarna på egen hand, inte minst med programmet Malou efter tio.

Recept.se Nyhetsbrev
Malou von Sivers och Bengt Magnusson
Två riktiga veteraner.

I hela 16 år underhöll Malou i rutan, efter klockan tio, med djupgående intervjuer med spännande gäster. Men i fjol kom chockbeskedet att hon lägger ner programmet för gott.

Annons

– Det har varit oerhört svårt. Separationer är alltid svåra, men det som är roligt i det här fallet är att det fortsätter med det jag brinner för: intervjuer, sa Malou till Aftonbladet.

Ja, för intervjuandet lade Malou inte på hyllan. Mellan 1995–2008 ledde hon Malou möter på samma kanal, något som hon nu valt att återuppta.

Malou von Sivers beslut i rutan efter frånvaron

Först ut i den nya upplagan av Malou möter som sändes i somras var intervjuer med partiledarna, inför riksdagsvalet. Även Clark Olofsson och Leif GW Persson dök upp i soffan.

Dessutom gick Malou tillbaka till rötterna och gästspelade i Nyhetsmorgon under hösten, något Svensk Damtidning kunde avslöja.

Men nu har det varit tyst från Malou ett bra tag. När hon fyllde år i januari uttryckte tittarna sin saknad:

"Grattis men så saknad..Hoppas på återseende på Tv.❤️"

Och nu har deras önskan slagit in. Med start idag måndag är Malou möter nämligen tillbaka i rutan med en ny säsong, och först ut är stavhopparen Armand Duplantis. Med sig i studion har världsmästaren mamma Helena och plastmormor Gunilla. Ett fullspäckat premiäravsnitt med andra ord!

Annons

Vilka fler som gästar under säsongen är ännu en hemlighet, men vad härligt att Malou är tillbaka i rutan efter tystnaden!

Foto: TT

Annons