Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malous stora familjelycka - efter tuffa tiden: "Äntligen"

05 aug, 2022, 17:00 
AvIbraheem Alsalman
Bilder: TT/Instagram

Grattis till den stora lyckan.

Annons
Här är Malou von Sivers TV4-karriärBrand logo
Här är Malou von Sivers TV4-karriär

Malou von Sievers förknippas med TV4 och specifikt hennes program "Malou efter tio". Men tisdagen den 10 maj sändes det allra sista avsnittet efter 16 år och makalösa 32 säsonger.

Anledningen till att programmet lägger ner är att Malou von Sivers, 69, fått ett annat jobberbjudande, som hon inte kunde tacka nej till. Så här motiverade hon beslutet i ett pressmeddelande i vintras.

– Det här blir sista säsongen med Malou efter tio i den form det har varit och jag har fått ett erbjudande om något jag verkligen vill göra, att återuppta Malou möter, men på ett nytt sätt, berättade Malou då.

Samtidigt har Malou von Sievers haft en tuff tid bakom sig. Största anledningen är nedläggningen av hennes program och det nya som väntar.

Annons

– Nu sover jag dåligt och tänker mycket på den här skilsmässan. Jag är ju skilsmässobarn så jag har ju liksom det där väldigt nära mitt hjärta, berättade hon tidigare.

Journalisten och tv-profilen kommer istället att helhjärtat satsa på ett nytt program, Malou möter. Det nya formatet har premiär i höst.

Malous glädjebesked efter tuffa tiden: "Äntligen"

Nu kommer äntligen ett glädjebesked för Malou von Sievers. För ett par månader sedan avslöjade hon att hon skulle bli farmor för första gången. Detta eftersom sonen och Efter fem-producenten Sebastian von Sievers väntar sitt första barn med flickvännen.

– Det blir otroligt kul. Ett nytt kapitel. Det är Sebastian, vår äldsta son, som ska få barn. Jag tänker att jag ska bli en väldigt närvarande farmor som tänker på att ta tid och gå långsamt när jag hämtar på dagis, sa Malou i en intervju med Expressen.

Och nu är väntan över. Malou von Sievers har blivit farmor och Sebastian har blivit pappa. På Instagram delar tv-profilen med sig av glädjebeskedet.

”Äntligen är han här!”, skriver Malou med en bild på en liten pojke som ska få heta Charles.

Annons