Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöw öppnar upp om den stora sorgen med frun Ciara: "Svårt för mig"

13 maj, 2023, 19:00 
AvFelicia Plåt
Måns Zelmerlöw
Måns kommenterar Eurovision på lördag. Foto: TT

Måns Zelmerlöw berättar om den svåra tiden för paret.

Annons

Måns Zelmerlöw har haft en lång och framgångsrik karriär. Ända sedan han var med i Idol har karriären gått rakt uppåt. Han har vunnit både Melodifestivalen och även Eurovision 2015 med låten Heroes.

Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gångerBrand logo
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

Just nu är han en av jurymedlemmarna i TV4:s succéprogram Masked Singer där han tillsammans med bland annat Pernilla Wahlgren och Felix Herngren försöker lista ut vilka kändisar som gömmer sig bakom maskerna. På lördag kommer han även tillsammans med Edward af Sillén kommentera Eurovision Song Contest.

Men nu berättar Måns att trots att karriären har varit som en dans på rosor har inte allt i privatlivet sett likadant ut.

Tre missfall

Måns är sedan 2019 gift med sin stora kärlek Ciara. Tillsammans har de sönerna Albert och Ossian. Ciara har även en son, Archie, från ett tidigare förhållande, och Måns har tagit med glädje på sig rollen som bonuspappa. Men det har inte varit lätt för paret att bli föräldrar.

Annons

Efter att de fick sonen Albert fick de genomgå tre missfall. Vilket var väldigt jobbigt för paret.

– Det tog väldigt hårt på oss och var en tuff erfarenhet. Det är svårt för mig som man att sätta mig in i Ciaras roll som inte bara drabbades känslomässigt utan även hormonellt och fysiskt. Vi frågade oss efter missfallen om det verkligen var värt att utsätta oss fler gånger men tänk vilken tur att vi fortsatte. När Ossian kom grät jag, berättar Måns till Hemtrevligt.se.

Upprörde sin fru ordentligt

Han berättar även att hans tårar under andra sonens födelse gjorde Ciara riktigt glad. Eftersom han inte grät när deras första son Albert föddes, vilket gjorde Ciara riktigt arg.

– Ciara var så arg på mig för att jag grät under en stor fotbollsmatch men inte när vår son föddes. Men det var innan vi visste vilken kamp det kan innebära att få barn. Med Ossian låg det sådan enorm kamp bakom, därav tårarna, berättar Måns.

Annons