Måns Zelmerlöws avslöjande – efter tråkiga splittringen med Carola

22 dec, 2022, 23:00 
Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist

Nu kommer vändningen efter duons uppbrott.

Annons

Årets nya superduo Carola Häggkvist och Måns Zelmerlöw har minst sagt tagit julen med storm! Efter många år av snicksnackade skedde det till slut: de begav sig ut på turné tillsammans.

Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”
Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”

Men nu har den lidit mot sitt slut och de har gått skilda vägar – och Måns agerar.

Måns Zelmerlöws sorg efter splittringen

Recept.se Nyhetsbrev

Ja, julföreställningen A grand X-mas har spelat sin sista trudelutt och den nyblivna sångduon har lagt samarbetet på hyllan. Det verkar minst sagt ha slagit gnistor på jobbnivå – för när det var dags att knyta ihop säcken var avskedet vemodigt.

— Jag vill bara göra det om igen. Det är väldigt sorgligt faktiskt att det är över, sa Måns i en video på Instagram.

Showen har blivit oerhört hyllad av alla som fick möjlighet att gå se den, och även det passar de på att lyfta i klippet:

Annons

— Vilken publik vi haft, det gensvaret, säger Carola och ler.

Men för den som missade föreställningen, eller helt enkelt vill se den igen, finns det glädjande nyheter att ta del av. På juldagen sänds hela föreställningen på TV4, och redan dagen innan julafton gästar duon Bingolottos uppesittarkväll.

Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist på scen i Avicii Arena med showen A grand X-mas
Turnén gick i mål med en pampig final i Avicii Arena i Stockholm.

Måns Zelmerlöws drag efter splittringen med Carola

Carola och Måns turné är alltså slut, men man kan ju alltid hoppas att de slår sina kloka huvuden ihop igen. Det blev ju succé! Men det verkar i alla fall inte ske inom närtid, att duon ger sig ut på vägarna tillsammans.

Måns Zelmerlöw berättar nämligen på sin Instagram att han ger sig ut på soloturné runt om i landet, med start den 3:e mars i Piteå. Han lämnar jultröjan hos Carola och tar sig istället ann uppgiften att sjunga in våren.

Annons

Även Carola har storslagna planer för nästkommande år. Den 27:e maj ska hon nämligen hålla sin alldeles egna fullspäckade show i pampiga Avicii Arena, för att fira att det är 40 år sedan hon slog igenom som 16-åring med låten Främling. Dessutom hintar hon om ännu fler firanden under nästkommande år...

Foto: TT

Annons