Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Lundqvists känsliga erkännande till 21 år yngre kärleken

08 mar, 2022, 07:00 
Jacob Johannesson
Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström.
Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström.

Maria Lundqvist har lämnat ett känsligt besked till den 21 år yngre kärleken.

Annons
Dominika Peczynski försvarar Anders Borg efter skandalen: ”Har inte hänt”Brand logo
Dominika Peczynski försvarar Anders Borg efter skandalen: ”Har inte hänt”

58-åriga Maria Lundqvist är en av Sveriges populäraste skådespelare. Hon har gjorde hyllade framträdanden i bland annat Änglagård, Heartbreak hotel och En underbar jävla jul. Men precis som för många skådespelare har coronapandemin varit tuff för Lundqvist. För lite drygt ett år sedan tvingades hon även genomföra en operation.

– Jag har fått en liten cysta på stämbanden så jag låter lite knasigt. Jag har slitit ganska hårt med föreställningar som jag har drivit själv, och det är ett sår som inte läkt rätt, har Maria tidigare berättat för Svensk dam.

Utöver sin meriterande skådespelarkarriär har även Maria Lundqvist uppmärksammats för sina förhållanden. Under 24 år var hon tillsammans med skådespelaren Mikael Bengtsson som hon fick fyra barn med. Under 2010 tog förhållandet slut och året efter kom beskedet att Lundqvist blivit tillsammans med 21 år yngre Kristoffer Hellström.

Maria Lundqvists känsliga ord till 21 år yngre kärleken

Under 2021 gästade paret "Malou efter tio" då duon gav beskedet om de ville skaffa barn.

Annons

– Ja, det var jättesorgligt. Jag tycker jag har tjatat jättemycket på dig om du verkligen inte vill om vi inte ska försöka. Jag var ändå 46 när vi träffades, så det var på gränsen till att man skulle kunna. Men du har varit ganska stark med att säga att du inte vill, sa Maria Lundqvist i programmet.

Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström drabbades dock under fjolåret av ett tungt besked. Paret var tvunget att ställa julkonserten "En strålande jul" 2021 på grund av ett hårt väder.

Men trots tunga år bakom sig är kärleken fortfarande stark mellan paret. I ett känslosamt Instagram-inlägg hyllar Lundqvist sin 21 år yngre kärlek.

”Du och jag…. In i evigheten ….!? Så lätt vi tar varandra för givet. Så lätt vi glömmer bort att se varandra i ögonen och bekräfta den innerliga tacksamhet jag känner för att vi får ha varandra", skriver hon och fortsätter:

"Tänker på alla Du o jag i Ukraina som just nu räds och tvivlar på hur länge dom får ha varandra nära och in i evigheten. Säg att du älskar till alla du älskar idag ! Bekräfta glädjen och den uppriktiga tacksamheten över att vi får ha varandra… så länge evigheten varar. Jag älskar dig Kristoffer”.

Annons