Maria Montazami avslöjar: Sanningen om The island

Maria Montazami avslöjar: Sanningen om The island

Åtta svenska kändisar på en öde ö i nya satsningen The island. Nu avslöjar Maria Montazami hur upplevelsen egentligen var.

TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår
0:60

Efter reklamen: TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

(0:60)

Slå på ljud

Maria Montazami blev känd för hela svenska folket när hon dök upp i rutan i Svenska Hollywoodfruar 2009. Hon blev snabbt en av favoriterna och efter ett tiotal säsonger av programmet har hon kommit att bli en av Sveriges mest omtyckta tv-profiler.

Men nu får vi följa henne i ett program som är raka motsatsen. Hon är en av de åtta kändisarna som medverkar i Discovery plus nya satsning The island.

De gav sig i väg till en öde i Stilla havet utanför Panamas kust, utan några förnödenheter – och ingen av dem visste vad som väntade.

Nu berättar Maria hur det var att kämpa för överlevnad, framför kameror, med människor hon inte kände sedan tidigare.

Maria Montazamis revansch i The island

Svenska Hollywoodfruar visar en livsstil fyllt av lyx och flärd. I programmet kan det verka som att fruarna inte har några som helt bekymmer i livet – men det är självfallet inte hela sanningen. Så när Maria fick förfrågan om att vara med i The island tvekade hon inte en sekund.

– Jag blev jätteglad när jag fick frågan och tänkte jag ska minsann tacka ja och visa att det finns mer än en Hollywoodfru i mig. Jag är ju liksom Maria, som är en otroligt stark, snäll och hjälpsam person. Så det var perfekt för mig, säger hon till Svensk Damtidning.

Däremot visste hon inte riktigt vad hon gav sig in på. Ingen av de som medverkade hade någon aning om hur ön såg ut eller var de skulle ta vägen när de blivit avsläppta. Den första natten spenderades därför mitt i djungeln bland otäcka insekter och djur.

– När man först stod där och var alldeles dyngsur efter att ha blivit avslängd av båten då tänkte jag ”vad tusan är detta”, men samtidigt var jag så taggad och glad.

"Jag blev helt sönderbiten"

Men så fort solen stod upp på himlen igen tog sig gruppen vidare och till slut hittade de en strand lämplig att bygga läger på. Men trots att det till synes var en paradisstrand var nätterna en pina.

– Det var något djur som som lät jättehögt som man inte visste vad det var, man sov dyngsur på palmblad och om man värmde sig vid elden så brände man sig på knäna, du kan inte ana.

Men det var inte det värsta...

– Sandlopporna liksom åt upp oss, och jag drabbades värst. Jag blev helt sönderbiten. Jag blev alldeles varig och det kliade och usch, det var jätteäckligt.

– Vi alla skulle nog säga att vi inte gör det igen, men att det var kul att vi gjorde det.

Foto: TT

LÄS MER: Stjärnan nobbar TV4 – vägrar vara med i Let's Dance

LÄS MER: Beskedet bara dagar före sändning – Mello-profilen lämnar

LÄS MER: Lasse Berghagens dolda liv – plötsligt dyker okända dottern upp