Maria Montazami visar upp minstingen Nicholas – följarna häpnar efter upptäckten: "Oj!"

26 feb, 2023, 09:42 

Vi såg honom i Svenska Hollywood-fruar som liten knatte. Nu har Maria Montazamis yngsta, Nicholas, vuxit upp. Såhär ser han ut!

Annons

Få personer har gått igenom rutan på samma vis som Maria Montazami. 2009 tog hon hela Sverige med storm, när hon och familjen medverka i succéprogrammet Svenska Hollywoodfruar.

Där fick tv-tittarna en inblick i familjens Montazamis exklusiva vardag på varmare breddgrader, men nu har det gått en tid sedan vi såg dem.

Därför är det inte konstigt att följarna fullständigt tappar hakan när Maria visar upp sin minsta son, som inte längre är så liten...

TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Det gör Maria Montazamis barn idag

Maria kilar sedan lång tid tillbaka stadigt med maken Kamran. De gifte sig 1990, efter att ha träffats i Los Angeles där de också bor. Maria provade lyckan i USA, och efter att ha fått jobb som servitris slog det gnistor med restaurangägaren – Kamran.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Han har dock lämnat den branschen bakom sig och jobbar numer som mäklare.

Idag har de fyra vuxna barn tillsammans; Sara, Emma, Hanna och Nicholas, och visst har de valt att gå i sin fars fotsteg.

Sara, som är äldst i skaran och född 91, jobbar som mäklare på sin pappas byrå, och även sonen Nicholas är mäklare på en Los Angeles-baserad byrå.

Sara jobbar även som influencer och model, och det gör även systern Hanna, född 1994. Den yngsta systern Emma, som föddes 1997 har däremot valt en annan väg utanför rampljuset. Hon studerar nämligen till veterinär.

Maria Montazami och maken Kamran med barnen Hanna, Sara, Emma och Nicholas år 2011
Såhär kommer många ihåg Montazami-familjen – en bild från deras tid i rutan 2011!

Följarna i chock efter upptäckten i Maria Montazamis bild

Ja, som i alla familjer så växer barnen upp och provar sina vingar. På sin Instagram väljer Maria nu att uppmärksamma just det, med ett kärleksfullt inlägg:

Annons

"Mina barn växer upp 🤗 De är allt en mamma kan önska sig. Snälla, ärliga, hjälpsama och smarta 🥳 Så låt oss "rock n roll"!!!"

Hon publicerar ett bildspel där följarna får se hur alla barn ser ut idag, och vissa har säkert inte sett dem sedan Hollywood-fruar – över tio år sedan.

Scrolla med den lilla pilen för att se alla barn!

Följarna häpnas över hur stora de är och glädjer sig över deras framgång. Och när det kommer till minstingen Nicholas uppmärksammas en detalj, hur lik han är pappa Kamran!

"Så likt sin pappa" Skriver en följare.

"Oj, så lik pappa!" Instämmer en annan.

Visst är de lika som bär?

Maria Montazami och maken Kamran
Maria Montazami och maken Kamran 2010.

Foto: TT/Instagram

Annons