Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Montazamis attack mot Anna Anka: "Hemsk"

17 mar, 2022, 14:00 
Maria Montazami och Anna Anka

Maria Montazami håller inte tillbaka när hon får chansen att säga några välvalda ord om Anna Anka.

Annons
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Hollywood-fruarna Maria Montazami och Anna Anka möttes i första säsongen av programmet Svenska Hollywoodfruar 2009. Och trots att Anna Anka bara var med i två säsonger av programmet, hann hon göra sig ovän med de flesta av Hollywoodfruarna. Maria Montazami är inget undantag, deras relation har minst sagt varit stormig genom åren.

Anna Ankas hårda framtoning och kontroversiella åsikter har lett till flera konflikter både i TV-rutan och utanför. Hollywoodfrun Elena Belle och Anna Anka hamnade i en dispyt i ett avsnitt, dels för att Anna kallade Elena för en dålig mamma. Elena Belle har efter detta talat ut om Anna på sin Instagram. ”Tror inte den människan har några känslor över huvudtaget”, skrev hon då.

Går till angrepp

Trots att det var ett par år sedan Maria och Anna delade TV-ruta verkar agget sitta djupt rotat. När Maria Montazami får frågan av Aftonbladet om vad hon tycker om Anna Anka, sparar hon inte på krutet.

Annons

– Hon är precis som jag var i mina unga år, otroligt osäker. Hon är precis en sådan människa som jag förklarade att jag inte ville vara. Anna är elak, rå och hemsk.

Trots hennes avsky tycker Maria synd om Anna, och säger att hon inte tror hon kan växa ifrån sin osäkerhet. Med det sagt, så ändrar inte det vad hon tycker om den tidigare kollegan.

– Anna är en grad från det absolut värsta man kan vara, säger Maria Montazami till Aftonbladet.

Maria Montazami och Anna Anka

Gick till attack på TV

Det är inte första gången fruarna ryker ihop öppet på det här viset. När de båda skulle medverka i Aftonbladet Morgon 2018 för att prata om den nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar, var stämningen allt annat än god. Anna Anka menade att de andra fruarna var allt för vulgära i programmet, eftersom barn ofta tittade. Montazami som inte alls håller med, går då ut med en varning om Anna Anka.

– Jag kan säga redan nu att om era barn kollar, gå på toaletten när Anna kommer in för det blir non stop svordomar, säger hon i klippet.

Foto: TT

Annons