Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Anna Ankas och Paul Ankas relation – efter skilsmässoskandalen

18 okt, 2021, 19:00 
AvIndra Nordemar

Anna Anka och Paul Anka var gifta i två år innan en dramatisk skilsmässa tog vid – som slutade med en vårdnadstvist där Anna förlorade. Så ser ex-makarnas relation ut i dag.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Anna Anka var 18 år när hon flyttade till Los Angeles. Några år senare träffade hon den 30 år äldre världsstjärnan Paul Anka som hon gifte sig med 2008. Samma år blev hon känd för svensk folket då hon dök upp i rutan i realityshowen Svenska Hollywoodfruar.

Annas och Pauls relation skapade stora rubriker både i Sverige och USA. I dag ser hon tillbaka på den tiden med en klump i magen. I en intervju med Expressen berättar hon om det destruktiva äktenskapet där hon kände sig som ett barn.

– Jag ville uppleva så mycket. Det kändes som jag satt i ett fängelse med honom.

– Om man tittar på hur jag såg ut under den tiden ser man att jag inte mådde bra. Han klädde mig dessutom som en gammal tant.

Paul Anka om Anna Ankas påståenden: "Nonsens"

Anna menar dessutom att äktenskapet var en bluff. Egentligen ville hon aldrig vara med Paul, men gifte sig med honom eftersom hon blev gravid.

– Jag visste att hela mitt liv var baserat på en lögn. Och så kände jag sån fruktansvärd skam för att jag tänkte att jag ljuger för hela min familj, alla mina vänner.

Annons

Men Paul delar inte åsikt med sin ex-fru.

– Det här är gammalt nonsens, har han tidigare sagt.

2010 skilde de sig på Pauls initiativ och den dramatiska skilsmässan slutade med att Anna förlorade vårdnaden av gemensamma sonen Ethan.

Anna Anka om relationen till Paul Anka i dag

I dag är Anna lyckligt gift med 20 år yngre David Johansson.

– Jag är trots allt tacksam för vad Paul gjort. Jag lärde mig så mycket om vad jag inte ville ha. Utan det hade jag inte uppskattat det jag har med David i dag, säger hon och fortsätter:

– De som ser bilderna på mig och Paul undrar om det är samma person. Folk känner inte igen mig – jag brukar svara att jag var i ett mörkt hål då.

Foto: TT

Annons