Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Marie Serneholt berättar om galna kvällen innan bröllopet: "Jag har lite att göra"

24 jul, 2023, 18:00 
Felicia Plåt
Marie Serneholt
Marie och Fredric blev ett par 2017. Foto: TT

Marie Serneholt avslöjar tankarna kring Fredric Palmqvist frieri.

Annons

Marie Serneholt har varit i rampljuset sedan 1998, hon har alltså en väldigt lång karriär bakom sig. Hon började i musikgruppen A-Teens son blev kända över hela världen.

5 saker du vill veta om Marie SerneholtBrand logo
5 saker du vill veta om Marie Serneholt

Sedan dess har hon även jobbar som modell och programledare. 2011 ledde hon melodifestivalen tillsammans med Rickard Olsson, och de blev riktigt hyllade.

Marie Serneholt och Fredric Palmqvist kärlekslycka

När hon inte jobbar spenderar hon väldigt mycket tid med sin familj. 2017 träffade hon sin stora kärlek Fredric Palmqvist. Bara ett år senare kom paret med de fantastiska nyheterna att de väntade tvillingar. Och nyligen tog paret ännu ett stort steg i förhållandet.

För en vecka sedan firade Marie sin 40-årsdag tillsammans med familjen. Det började med frukost på sängen och fortsatte med mysig familjemiddag. Hon delade med sig av bilder från födelsedagen på Instagram. Men det var under kvällskvisten som pojkvännen Fredric gav henne en ordentlig chock.

Annons

I solnedgången satte sig gick Fredric ner på ett knä och friade till Marie! Hon delade med sig av frieriet på Instagram och skrev:

– Jag sa JA!

Avslöjar bröllopsplanerna

Nu har paret varit förlovade i en vecka och under fredagen gick Marie på röda mattan i en rosa glitterklänning och en stor diamantring på fingret, till den nya Barbie-filmen. Där träffade hon på Expressen och berättade om tankarna kring den galna födelsedagskvällen.

– Jag var väldigt chockad lycklig det var ett helt obeskrivligt ögonblick, magiskt på alla sätt, perfekt, säger hon till Expressens reporter.

Under intervjun kunde hon även avslöja planerna inför bröllopet, men det verkar som att hon inte kommit så långt ännu, det har ju bara gått en vecka.

– Vi har knappt hunnit smälta att vi är förlovade så vi har inte kommit så långt ännu, just nu njuter vi av att vara förlovade, vi får börja ta tag i det snart. Jag har faktiskt aldrig fundera på de grejerna, ingen aning om någonting, jag har lite att göra, säger Marie och skrattar.

Tillsist frågade reportern om hon kommer byta namn elle rhur paret har tänkt kring det, och hon svarar lite mystiskt:

– Det har vi gjort men ni får se, säger Marie lite lurigt.

Nu hoppas vi de njuter av tiden som förlovade och ser verkligen fram emot deras framtida bröllop.

Annons