Martin Järborg bryter ihop i direktsändning – Soraya Lavasani i chock: "Hemskt"

13 sep, 2022, 06:30 

Det blev mycket känslor under morgonens sändning.

Annons

Det blir inte alltid som man tänkt sig i direktsändning, även om det är riktiga fullblodsproffs som styr skutan. Oväntade händelser, någon som är lite för trött eller alldeles för mycket känslor, ja, det mesta kan ju ställa till det.

När Martin Järborg och Soraya Lavasani rattade morgonens sändning av Nyhetsmorgon bröt Martin plötsligt ihop - och Soraya kunde knappt hålla sig hon heller.

Missnöjet efter ändringen

Under söndagen och måndagen har Nyhetsmorgon inte varit sig likt. Istället för att mötas av en programledare som lotsade tittaren genom morgonen med spännande inslag och underhållning var det ett betydligt allvarligare tonläge.

Recept.se Nyhetsbrev

TV4 sände nämligen en lång valsändning, som alltså då också sträckte sig över Nyhetsmorgons ordinarie sändning. Sofia Geite och Steffo Törnquist stod för den första halvan, och sedan byttes de ut av olika välkända TV4-ansikten.

Men det var inte alla som uppskattade att valet tog så mycket plats i rutan, på bekostnad av deras älskade Nyhetsmorgon, som ju faktiskt kan vara nästintill helig.

Annons

"Urbota dumt att Nyhetsmorgon har valt sända bara om Valet! Tv 4 sänder 11.30-01.00. Och Svt 1 10.00-05.00. Så Nyhetsmorgon kunde ha haft vanlig morgonprogram! Det intressanta är valresultatet, allt annat innan är bara spekulationer och dösnack" Skriver en tittare.

Sorayas chock

Men på tisdagen var allting tillbaka till den Nyhetsmorgon-sändning vi är bekanta med, och allt var som vanligt – nästan i alla fall. Det var Soraya Lavasani och parhästen Martin Järborg som höll i programmet, och man kan lugnt konstatera att det märks att de jobbat hårt under helgen.

När programmet kom tillbaka från pausen för att ha ett sedvanligt nyhetssvep med bland annat Matilda Boza blev det för mycket. Martin Järborg inleder med att säga "God morgon" men han låter så pass ställd att Soraya Lavasani ser väldigt chockad ut, hon var inte alls beredd.

– Det är utgående bild från promtern där, så jag ser mig själv. Det är hemskt. Usch! säger Martin och brister genast ut i skratt. Han ser alltså sig själv på den lilla tv-skärmen framför honom, eftersom han är i sändning.

Annons

Han kan inte sluta skratta, och inte Soraya heller. De ber om ursäkt och försöker dra igång nyhetssvepet, men det går inte riktigt.

– Vi är trötta, det var en lång dag igår, säger dem och snart är ordningen återställd. Vilka proffs!

Foto: TV4

Annons