Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Mästerkock-Helena försvann – nu berättar hon om händelsen efter succén

30 jan, 2023, 13:00 

Efter succén i Sveriges Mästerkock försvann Helena Ekman helt. Nu berättar hon om vad som egentligen hänt efteråt.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sveriges Mästerkock är åter tillbaka i rutan, och amatörkockar med stora ambitioner kämpar vecka ut och in för att imponera juryn. Men inte är det bara matlagningen som förtrollar tittarna, vissa kockar lämnar ett större avtryck än andra.

En av dem är Helena Ekman från fjolårets säsong. Hon gick igenom rutan totalt – och plötsligt lös hon med sin frånvaro. Nu berättar hon på Instagram om vad som hänt efter succén.

Här dyker kungen upp i ”Sveriges mästerkock VIP”Brand logo
Här dyker kungen upp i ”Sveriges mästerkock VIP”

Det gör Helena Ekman från Sveriges Mästerkock idag

Helena lämnade programmet med ett brons, och folkets hjärtan. Istället var det Adam Thulin som knep pokalen och kokboks-kontraktet. Men inte har Helena lagt matkarriären på hyllan för det – tvärtom.

Hon bjuder gärna på smaskiga recept till sina följare på Instagram, och delar med sig av den härliga vardagen. Det är ett under att hon hinner med, för just nu är ju matlagningen bara en av hennes många åtaganden.

Annons

Hon är VD för ett fastighetsbolag, sommelier och golfspelare – hon har inga problem med att fylla tiden! Samtidigt ser Helena till att fylla dagarna med lyx, hon har inga problem att koppla av med ett bubblande glas!

Helena Ekman försvann från rutan – nu berättar hon

Helena har däremot inte dykt upp i några större tv-sammanhang sedan Sveriges Mästerkock tog slut, och hon är säkerligen saknad.

Som domaren Marcus Aujalay sa när hon lämnade programmet:

– Om man skulle sätta ett ansikte på ordet ”energi”, då skulle ditt ansikte titta fram. Det har varit en ynnest att ha med dig den här säsongen. Du har ju verkligen, verkligen bjudit på dig själv, otroligt mycket god mat och spridit glädje till alla här i ”Mästerkocks”-köket.

Annons

Men Helena går det ingen nöd på. Under söndagen delar hon med sig av en stor händelse ur hennes liv, som ägt rum efter succén i programmet. Hennes följarskara på Instagram har växt rejält!

– Jag vaknade av den glada nyheten att jag precis passerat 18 tusen följare här på Instagram. Tack snälla gulliga ni för att ni följer mig, gillar mina inlägg och lagar min goda mat, säger hon med ett leende på läpparna.

Inte undra på att hon är glad – det är ju mer människor än vad som får plats i Avicii Arena!

Foto: TV4

Annons