Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs bekräftar: Därför har E-Type försvunnit från hennes bilder

13 sep, 2023, 13:30 
Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs
Melinda Jacobs bekräftar misstanken om sig själv och Martin "E-Type" Eriksson.
Annons

Martin "E-Type" Eriksson och Melinda Jacobs är tveklöst ett av Sveriges mest omskrivna kärlekspar. Det var våren 2022 som världen fick höra om deras förhållande för första gången – och därefter gick det fort. I juni kom dottern Izadora till världen, och de har också hunnit förlovat sig och bli sambor. Martin har dessutom blivit bonuspappa till fem (!) barn.

På sista tiden har man dock anat att något har förändrats hos paret. Melinda som i vanliga fall är väldigt flitig med uppdateringar på Instagram har bara lagt ut en enda bild sedan 26 augusti. Många undrar: vad är det som händer?

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Förklaringen – Melinda Jacobs bekräftar misstanken

Det finns faktiskt en naturlig förklaring till frånvaron. I helgen, närmare bestämt lördagen den 16:e september, ska Martin och Melinda gifta sig.

Annons

Och med alla förberedelser inför detta, så är det självklart att man får mindre tid över till Instagram.

Melinda berättar för Svensk Dam om den intensiva perioden som hon och fästmannen genomgår just nu.

– Det är klart när man står här fem dagar innan man ska gifta, då blir det hektiskt. Jag tror det kvittar hur mycket man har planerat, det blir hektiskt oavsett och för två veckor sedan flyttade vi dessutom. I det stora hela är detta något vi själva satt oss i och anpassat efter vår planering, säger Melinda.

"Det har varit planerat under en lång tid"

Bröllopet ska hållas på Vadstena slott och lär bli något alldeles extra.

– Det känns ju så klart fantastiskt roligt, pirrigt och stort. Det är nära nu så det börjar kännas i nerverna. Det har varit mycket planerande under ganska lång tid. Det är ju ett stort bröllop som vi planerat för under en lång tid och ju närmare man kommer desto mer intensivt blir det, säger Melinda.

– Det är första gången Martin gifter sig, han har ett stort nätverk och vi har tillsammans väldigt mycket vänner. Vi vill samla alla vid det här tillfället.

Annons