Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs chock i relationen till E-Type – annan kvinna dyker upp

07 jul, 2023, 18:30 
Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson
En annan kvinna har uttalat sig om relationen mellan Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson.
Annons

Martin "E-Type" Eriksson och Melinda Jacobs får ses som ett av Sveriges mest omskrivna kärlekspar. Deras kärleksaga innehåller inte så fasligt många kapitel ännu, men folket har girigt läsa varenda ord som skrivits.

Förhållandet blev offentliggjort i våras, och redan i juni kom dottern Izadora till världen. Inom loppet av ett år har de även förlovat sig och blivit sambor. Och Martin har blivit bonuspappa till fem (!) barn.

Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoriaBrand logo
Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria

Kvinnans ord om relationen mellan Melinda Jacobs och E-Type

Melinda Jacobs och E-Type

Fascinationen sträcker sig långt. Succéförfattaren Amanda Romare är tydligen ett av parets största fans. Hon utnämnde Martin och Melinda till "Veckans par" i sin kolumn i Svenska Dagbladet.

Annons

"E-Type och Melinda Jacobs, är det bara jag som känner en längtan av att vara tredje part i deras relation?", skriver Amanda.

Melinda är medveten om att människor följer varenda steg som hon och Martin tar.

– Det finns tydligen ett väldigt stort intresse för vårt liv, säkert eftersom vi anses vara ett så otippat par och Martin har ju varit i ropet i så otroligt många år. Men mest tror jag att folk inte riktigt får ihop det. Men så olika är vi egentligen inte, även om vi har levt väldigt olika liv, säger Melinda i en stor intervju med tidningen ETC.

"Det fanns nånting där"

Martin brukar inte vilja prata om sitt privatliv, men han har berättat lite om hur han och Melinda träffades.

– Man kan väl säga att det var via bekanta, en lite personlig historia som jag nog vill spara på. Det var väldigt nära och fina vänner till både mig och henne, men vi hade inte träffats. De såg nog något som vi inte hade förstått, såna där match making-grejer brukar inte gå så bra, så det var väldigt försiktigt från oss, säger Martin till Aftonbladet.

– Vi var vänner ett ganska långt tag innan vi började dejta på riktigt. Under många månader egentligen. Men det fanns nånting där och tack vare våra gemensamma vänner fick vi ihop den där middagen när vi fick sitta ner och prata en hel kväll. Men detaljerna spar jag till bröllopet.

Annons