Melinda Jacobs hemlighet ute – pågått i över ett år

Melinda Jacobs hemlighet ute – pågått i över ett år

Nu berättar hon allt.

Svenska kändisar – då och nu!
1:26

Efter reklamen: Svenska kändisar – då och nu!

(1:26)

Slå på ljud

Det börjar dra ihop sig för familjehemsmamman Melinda Jacobs och artisten Martin "E-Type" Erikson, som väntar sitt första gemensamma barn!

I januari beräknas bebisen välkomnas till världen, men det är inte det enda spännande som händer i parets liv – och nu får hon berätta!

Ulf Kristerssons svar om hedersuppdraget – efter E–types bebisbesked

E-Types ord om kärleken

Melinda Jacobs är som tidigare nämnt familjehemsmamma. Det innebär att barn som av olika anledningar inte kan bo hos sina biologiska föräldrar, istället tas hand om av Melinda.

Hon har för tillfället fullt hus, och hennes stora varma familj består av hela fem barn! Däribland ryms det både biologiska barn och familjehemsplacerade.

Och strax blir de alltså ännu fler, så det verkar inte som att paret tröttnat på lek och bus i hemmet. När Melinda och Martin meddelade att de väntar barn tillsammans överöstes de av grattis-hälsningar, inte minst för att Martin flera gånger talat öppet om sin barnlängtan.

Tänk vad fint att han äntligen hittat rätt, i sin Melinda. När paret gästade Efter fem försökte han sätta ord på kärleken:

– En fantastiskt person. Färgstark och stark. Och en av de få i världen tror jag som kan hålla ordning på mig, berättade Martin då.

Paret gästade Efter fem för två månader sedan.

Foto: TV4

Frågan om barnet får E-type att kraftigt reagera

Nu avslöjar Melinda Jacobs hemligheten

Varken Melinda eller Martin är särskilt privata av sig, och de är inte överflödiga med detaljer när det kommer till det mer personliga.

Det väcker ju såklart en nyfikenhet, speciellt gäller en så omtyckt och hyllad person som Melinda! Man kan därför lugnt konstatera att hon nu kommer med glädjande besked.

En hemlighet hon lyckats hålla i över ett och ett halvt år är nu ute för alla – och det är inte småpotatis direkt. Filmaren My Sandström har följt Melinda, och resultatet kommer bli en dokumentärfilm som sänds på SVT!

Premiären för Mammahjärtat, som den heter, är om drygt två veckor, närmare bestämt den 14:e november. Enligt Melinda ska den skildra dels hur det är att leva som familjehem, men också ge en inblick i vem hon är, och hennes liv.

Foto: TT/TV4