Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs markering efter händelsen med bebisen Izadora i SVT – ryter ifrån

15 apr, 2023, 12:00 

Nu stöttas Melinda Jacobs av följarna.

Annons

Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson har fullt upp. De är ju nyblivna småbarnsföräldrar, och jobbar båda oerhört hårt.

Det innebär att barnet ibland får följa med till jobbet för att få vardagen att gå ihop. När Melinda Jacobs gästade Go'kväll hade hon med sig bebisen Izadora – och markerade i sänding.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Ilskan efter händelsen i Nyhetsmorgon

Ett mycket omdiskuterat ämne de senaste veckorna har varit offentlig amning. Debatten fick nytt liv då aktivisten Johanna Bladh gästade Nyhetsmorgon med sin bebis, som blev hungrig mitt i sändning.

Johanna valde då att amma sin dotter utan att fundera vidare på saken, men berättade på sin Instagram att hon efter sändningen fått meddelanden från folk som menar att det inte var passande.

Annons

– En person skrev att det var som att släppa en rap eller som vuxen äta när hungern faller på. Det blir man lite chockad av 2023, att folk tycker att det är sjukt, sa Johanna Bladh till mama efter händelsen.

Efter det har hon stöttas av mammor runt om i landet, och alla är överens om att amning är något naturligt som bör normaliseras.

Melinda Jacobs tydliga markering – stöttas av följarna

En av de som valt att stötta Johanna Bladh är ingen mindre än Melinda Jacobs. Kort efter att Johanna var med i Nyhetsmorgon, och hon berättade om reaktionerna, lade hon ut ett inlägg på Instagram där hon röt ifrån.

När Melinda under torsdagen gästade SVT-programmet Go'kväll, blev även lilla Izadora hungrig under inspelning. Melinda började då amma, precis som Johanna. På Instagram väljer hon nu att markera mot alla som har åsikter om hennes agerande:

"Och ja, Izadora blev trött och hungrig i tv och det löste jag på enklaste bästa sätt. Inga kommentarer på det om det inte är åt det vänliga hållet."

Melinda Jacobs i Go'kväll ammar sin bebis

Hennes följare är snabba på att stötta henne, och kommentarsfältet fylls av kärlek.

"Tänk att det ens ska behöva nämnas 2023! Självklart ska lilla fröken få mat om det är vad som behövs❤️ Heja dig o trevlig helg" Skriver en av många följare.

Foto: TT/SVT

Annons