Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda och E-Type tar nästa steg i relationen – glädjebeskedet efter ett år ihop

01 maj, 2023, 13:00 

Parets nya besked får följarna att jubla!

Annons

Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson utgör tillsammans ett av våra absolut kändaste par. Det var bara ett drygt år sedan Martin kunde bekräfta för Svensk Damtidning att de funnit kärleken i varandra, och sedan dess har turturduvorna inte lämnat varandras sida.

Nu kan de meddela nästa stora steg i relationen – och följarna kan knappt hålla in sin glädje!

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Därför flyttade Martin och Melinda ihop

När Martin och Melinda träffades levde de två helt olika liv. Melinda med sin gigantiska familj i Vadstena, och Martin i ett singelhushåll i Bromma, Stockholm.

Men kärlekens kraft är stark, och efter att de meddelat att de väntar sitt första gemensamma barn började paret gå i flytt-tankar.

Det var Martin som flyttade ned till Vadstena, bekräftade Melinda för Svensk Dam. Avståndet gick helt enkelt inte längre att jobba med.

Annons

– Det går inte att bara stå på slutet nu själv med allting, nu måste vi vara under samma tak, säger hon.

– Det är inte bara att lämna ett helt liv i Stockholm med restauranger och allt som han har där. Det har tagit lite tid och mycket som ska styras upp och planeras där, men nu är vi på banan.

Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson har köpt hus

Martin flyttade alltså in i Melindas villa, och sålde sitt hus i Bromma. Men medan de för fullt letade något gemensamt och större, köpte han ett litet hus precis bredvid för att kunna jobba i. Det väckte däremot reaktioner...

– Det har blivit jordens snack i Vadstena att vi redan har separerat, men det är exakt tvärtom. Jag flyttar hela min verksamhet hit för att vara så nära det bara går, klargjorde Martin för Amelia.

Och nu har stjärnorna stått rätt: paret har hittat sitt drömhus! Det berättar Melinda Jacobs på Instagram.

"Vi har köpt husDet blev en rivstart i helgen med plantering av häck. Tre av de vuxna barnen är här, delar av den skånska familjen och fin fina vänner. Dessutom är det min födelsedag. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira den på än precis just såhär, i vår nya trädgård." Skriver hon bland annat.

I kommentarsfältet grattas paret av följare som delar deras glädje – och grattar Melinda på födelsedagen!

Foto: TT/Instagram

Annons