Melindas besked om bebis: Dagar innan ankomst "Så overkligt"

08 jan, 2023, 10:01 
Melinda Jacobs, E–type

Melinda Jacobs nya uttalande om E–types barn " Jag vill att tiden ska rusa dit, fast ändå inte"

Annons
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

E–type ska bli pappa för allra första gången!

Nu kan artistens första barn komma när som helst, enligt flickvännen Melinda.

Familjehems–mamman Melinda Jacobs och artisten Martin "E–type" Erikson väntar sitt första gemesamma barn. Paret bekräftade att de var ett par i april förra året, det kunde Svensk Damtidning avslöja.

Det dröjde några månader innan paret kunde bekräfta ännu en glädjande nyhet. I slutet av augusti avslöjade de att de väntade tillökning.

"Livets största under. I januari blir vi en till!" skrev paret till bilden som delades via Instagram.

Martin "E–type" Erikson hade nästan tappat hoppet

För Martin har det inte varit en självklarhet att bli förälder. Artisten ägnar en del av sitt "Sommar i P1" att prata om sin barnlängtan.

Annons

— Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det på riktigt. Jag sörjer de barn jag aldrig har fått.

Nog blev vi många som blev superglada av att få nyheten att paret skulle bli föräldrar. Framtida pappan var i extas:
— Det känns otroligt, det är bara en enorm glädje. Jätteskojigt och spännande och underligt. Jag ställer mig väldigt ödmjuk inför det hela eftersom jag har levt ganska länge i tron att det inte skulle bli barn och så blir det ändå tvärt om, säger Martin till Aftonbladet.

Melindas nya besked om kommande bebis "Så overkligt"

Nu är den stora dagen snart här!

Melinda berättar att det kan handla om dagar eller veckor innan förlossning. Hon delar sina tankar om den kommande tiden på sin instagram:

"Jag stryker med handen över den spända magen. Tittar på Martin som sover tungt bredvid. Oftast vaknar han när jag är vaken, som en instinkt. Men inte nu.Jag följde känslan. Han likaså. Vi visste inte då…. Men jag tror att det som är större än oss människor, det vi inte kan se eller ta på visste… Känslan av hemma, att komma hem i någon annan. Tanken om hur mycket som hänt under det gångna året tar vid…"

Annons

Hon konstaterar att det är bitterljuvt att tiden går så snabbt. Melinda känner ett behov att stanna upp och njuta...

" Ändå, så overkligt, så svårt att ta in. Om bara några dagar/veckor är vi en till. Jag vill att tiden ska rusa dit, fast ändå inte. Jag vill njuta av varje dag, ta till vara på den tid som är nu i förberedelse och väntan. Vila, vila. Snart vaknar en ny dag. Ljudet av stora och små barnfötter på knarrigt trägolv. Det är mitt bästa sätt att vakna."

Foto: Instagram

Annons