Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Melindas beslut om relationen med E-typ: “Ett bevis”

Melindas beslut om relationen med E-typ: “Ett bevis”

Nu vet vi det!
– Det fanns inte ens på kartan, säger Melinda JacSobs.

6 saker du inte visste om Melinda Jacobs
0:32

Efter reklamen: 6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

(0:32)

Slå på ljud

Svensk Damtidning kunde i april i år avslöja att artisten Martin "E-Type" Erikson, 57, och familjehemsmamman Melinda Jacobs, 38 är kära i varandra. Paret träffades via gemensamma vänner och har blivit ett av Sveriges mest omskrivna par.

Glädjebeskeden har sedan dess avlöst varandra och nyligen meddelade det nykära paret att de väntar barn. Det betyder att Martin blir pappa för första gången i början av nästa år.

E-type är för många känd med sina hitlåtar "This is the way", "Life", "Here I go again" och "Angels crying". Men han är även känd för sitt superlånga hår – som på ett sätt påminner om fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovics.

– Det blir som den bästa julklappen av alla i efterskott. Jag är så glad över att ha träffat Martin och att kunna förverkliga han dröm om att bli pappa. Han hade mer eller mindre gett upp hoppet innan han träffade mig och det känns underbart att vi ska få ett barn tillsammans, säger Melinda Jacobs i en intervju med Allers.

E-Type syns med barnvagn! Nya bilder hemma hos Melinda Jacobs

Melindas beslut om relationen med E-typ: “Ett bevis”

Melinda Jacobs är fostermamma till flera barn och har också tre biologiska barn sedan tidigare. Hon medger att när hon först träffade E-type var tankarna på barn helt obefintliga.

– Allt känns så rätt och det är underbart att jag ska få barn igen. Hade du frågat för ett år sedan hade det inte ens funnits på kartan, men det är ett bevis på hur fort livet kan ta nya svängar, säger hon.

E-type har tidigare sagt vid flera tillfällen hur mycket han är tacksam över livet och att han kommer bli pappa. Han har även avslöjat hemligheten bakom det mäktiga håret.

– Det som formade mig, det som gör att jag fortfarande är långhårig. Det är Sweet och Kiss såklart. Sweet och Brian Connelly som var sångare där var min stora idol. Och Bob Marley. Jag har haft många idoler, men inte så att man blir galen, berättar E-Type i podden, enligt Nyheter 24.

Inspirationen från håret är alltså hämtad från två idoler. Underbart!

Melindas och E-types bebislycka! Har bestämt namn på barnet