Mello-stjärnan gravid! Deltagarens avslöjande bara dagar efter finalen

Mello-stjärnan gravid! Deltagarens avslöjande bara dagar efter finalen

Vilken lycka – finalisten avslöjar att hon väntar barn!

Efter intensiva veckor har Melodifestivalen-turnén för en vecka sedan lidit mot sitt slut. Det är nog ingen som missat att det var Loreen som gick segrande, efter en jordskredsseger med bidraget Tattoo.

Men de resterande deltagarna hänger inte läpp för det – speciellt inte en!

Mariette Hansson om saknaden efter sonen
0:27

Efter reklamen: Mariette Hansson om saknaden efter sonen

(0:27)

Slå på ljud

Jon Henrik Fjällgrens krissamtal i natt – bryter med SVT

Mariette Hansson om IVF-resan med frun Isabelle

Det är Mariette Hansson som slutade på en åttonde plats i finalen som nu har ett riktigt glädjebesked att dela med sig av. På sin Instagram berättar hon att hon är gravid, och väntar således sitt andra gemensamma barn med frun Isabelle Grönqvist.

Sonen Dante kom till världen 2021, och nu är det alltså dags för familjen att växa ytterligare. På sina sociala medier har hon talat öppet om parets IVF-resa för att bli gravida, och att det varit tufft.

– Vi får otroligt fin respons och folk delar med sig av sina egna processer med IVF. Och det behövs pratas om, för det finns hjälp att få om man drömmer om barn som ensamstående, homo- eller hetero, har Mariette sagt till QX.

Mariette Hansson öppnar upp om saknaden efter sonen

Barnet beräknas komma om sju månader, och Mariette som haft fullspäckade veckor i Melodifestivalen bakom sig hinner vila upp sig innan det är dags för sena nätter och tidiga mornar med småttingen.

Det är ingen hemlighet att Mariette är otroligt familjekär. När Svensk Damtidning träffade henne efter finalen, när det hela var över, var hon faktiskt lite lättad. Saknaden efter sonen var enorm efter att hon rest runt i landet och tävlat.

– Jag har ju haft med min fru hela tiden. Hon är med och jobbar bakom och stöttar mig hela tiden. Vår son är faktiskt med den här veckan, jag kunde inte vara utan honom en tredje vecka, sa Mariette för en vecka sedan.

– Det har varit sjukt jobbigt, både deltävlingen i Malmö och sen semifinalen i Örnsköldsvik. Så nu är han med också, så jag ska bara hem och pussa på honom.

Mariette Hansson ger en slängkyss i green-room i Melodifestivalen

Nu finns det gott om tid för familjegos.

Marko Säävälä/TT

Foto: TT