Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mia Parneviks hårda ord efter Pegs uppbrott med Filip Lamprecht

10 aug, 2021, 16:00 
Filip Lamprecht och Mia Parnevik

Mia Parnevik är tydlig med vad hon tycker att dottern Pegs uppbrott med Filip Lamprecht.

Annons
Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!Brand logo
Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!

Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, var länge ett av Sveriges mest omskrivna kändispar. Men så kom ryktena om att kärlekssagan närmade sig sitt slut.

Det hade nämligen cirkulerat romansrykten kring Filip och Linn Hegdal, 25, hans danspartner i TV4-programmet Let's Dance.

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut

Så i sommar kom beskedet. Peg berättade om uppbrottet i sin podcast Pillowtalk.

– Inte för att gå in på detaljer för mycket men it was really dark there for a while. Inte för att överdramatisera, men jag trodde jag skulle dö, sa Peg.

– Att man älskar så mycket men det är så himla turbulent, så håller man kvar, och ibland så fastnar man där. Håller fast så hårt för att man är lite rädd för vad andra ska tycka, vad händer om det är över.

– Så är man kvar alldeles för länge även fast det kanske inte är 100 procent rätt, det ska nog inte vara såhär upp och ner om det är "the one".

Annons

Det har självfallet skrivits åtskilligt om Peg och Filip de senaste månaderna. Det är därför ganska naturligt att frågan till slut skulle ställas till Pegs föräldrar, Jesper och Mia Parnevik.

"Har ingenting med oss att göra"

Filip Lamprecht och Mia Parnevik
Mia Parnevik säger sitt efter att dottern Peg gjort slut med Filip Lamprecht.

Men föräldrarna markerar tydligt och hårt i en intervju med Expressen att de håller sig utanför sina barns kärleksliv.

– Det har ingenting med oss att göra, de lever sina liv och alla är glada och lyckliga. Det är livets gång, säger Mia till tidningen.

– Vi har försökt vara ganska bra på att inte lägga oss i för mycket i varandras liv, om det är mellan föräldrar, barn, syskon och så vidare. Men nu tycker jag alla verkar må väldigt bra, säger Jesper.

Mia menar att familjen är relativt bra rustad för att leva en del av sitt liv i offentligheten.

Annons

– Oavsett vad man gör och säger blir det skriverier. Vi har blivit ganska bra på att hantera det där och inte ta det för personligt, säger hon.

Annons