Mikael Sandströms bild med Lotta Engberg avslöjar det stora steget: "Vi växlar upp"

Mikael Sandström och Lotta Engberg

Foto: TT

Wow, grattis!

Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!
1:32

Efter reklamen: Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!

(1:32)

Slå på ljud

Det är inte alla som kan skryta med att deras kärleksresa tog fart framför ögonen på hela svenska folket – men det kan Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg!

Efter att öppet ha flörtat, och skickat subtila inviter i kvällstidningarna blev de två profilerna ett par, och kärleken blir bara tydligare och tydligare. Nu delar de med sig av en bild som avslöjar den stora händelsen...

Intima detaljen

Trots sin inte alltför långa romans står det klart att Mikael och Lotta verkligen hittat varandra på riktigt. Turturduvorna har till och med tagit steget och flyttat ihop, i Lottas hus utanför Göteborg!

Det var två år sedan vi såg kärleken växa – rätt framför ögonen på oss. Parets första dejt avslöjade Mikael Sandström till och med detaljer om, snacka om generöst!

Mikael Sandström och Lotta Engberg

Vilket strålande par!

JOHANSSON THOMAS/Aftonbladet

– Kvällen var strålande, men vad som hände efter klockan 22 får ni inte veta. Jag måste ta hänsyn till Lotta. Men man kan säga att det var en trevlig middag och den var inte slut vid 22, sa Mikael till Aftonbladet.

Hur romansen inleddes? Jo, med en modig kommentar av Lotta till Aftonbladet.

– Doktor Mikael tycker jag är intressant. Honom är jag lite nyfiken på, sa hon till tidningen med ett skratt. Och resten är som bekant, historia.

Ulf Lundell i storbråk med dottern Sanna – påhoppet på Mikael Persbrandt

Efter fem-profilens stora miss i direktsändning: "Nu får jag sparken"

Stora milstoplen

Och nu är det dags för ytterligare en milstolpe i Lotta Engbergs liv. På Instagram delar sambon Mikael med sig av dubbla bilder från den stora steget i hennes karriär – hon har blivit spårvagn!

Ett riktigt ärofyllt uppdrag för vilken göteborgare som helst, och nu var det Lottas tur, trots att hon ursprungligen är från Pajala.

”Listan är gedigen, men för oss göteborgare ligger Lotta på Liseberg och Bingolotto varmt om hjärtat där hon underhållit oss med stor glädje. Som programledare och musiker lyser hennes humor och värme verkligen igenom”, skriver Göteborgs spårvägar i ett pressmeddelande när utmärkelsen meddelades.

Det var en rörd Lotta som berättade om det hedrande priset.

– Det betyder mycket för mig. Jag är ju en flicka från Pajala, som har kommit hit och får bo i detta fantastiska Göteborg, leda Lotta på Liseberg och nu ska jag få en spårvagn tillägnad mig, det känns underbart, säger Lotta till Göteborgs-Posten.

Sambon Mikael passade på att hylla flickvännen, och laddade upp en bild där Lotta kliver ur sin alldeles egna spårvagn.

"Äras den som äras bör . Lotta blir spårvagn idag 😁" Skrev han under bilden.

Kort därpå laddade han upp ytterligare en bild på paret framför spårvagnen med bildtexten:

"Vi växlar upp 😊"

Kommentarsfältet fullkomligt svämmade över med hjärtliga grattis-hälsningar, och en användare som hoppades att budskapet hade mer än en mening...

"Växlar upp? Till bröllop?❤️❤️" Skriver följaren.

Vi får helt enkelt vänta och se vad framtiden har att bjuda på!

Foto: TT