Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mikael Sandströms jobbiga splittring i familjen efter beslutet med Lotta

16 mar, 2023, 15:00 

Mikael Sandström öppnar upp om sorgen.

Annons

Mer än två år har gått sedan turturduvorna Lotta Engberg och Mikael Sandström fann varandra. Och visst har relationen gått spikrakt uppåt – det förälskade paret är till och med sambos!

Men allt har ett pris. Mikael Sandström har splittrats från familjen.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta EngbergBrand logo
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta Engberg

Lotta Engberg och Mikael Sandströms lyxvilla

Det var 2021 som Lotta och Mikael på riktigt valde att ta relationen till nästa steg och investera i ett gemensamt bohag. Och bara det bästa är bra nog – eller vad sägs som att koppla av i biorummet, en inomhuspool och bastu?

Det är bara några av de bekvämligheter som ryms i den enorma villan, där bara tomten är över 1200 kvadratmeter stor. Den ligger i Mölnlycke utanför Göteborg, i Lottas hemtrakter.

Annons

Mikael själv bodde i Hallstahammar, och sålde huset för kärlekens skull. Det innebar såklart en stor livsförändring, att plötsligt byta miljö, även om den "gamla" villan också hade inomhuspool.

Samtidigt fanns det inte något annat alternativ, för Mikael.

– Jag vill inte vara särbo, jag tror inte sådana förhållanden klarar sig bra. Jag tycker inte det är vad ett förhållande ska innehålla, har han sagt till Aftonbladet.

Lotta Engberg och Mikael Sandström på altanten utanför deras villa
Här ser vi en glimt av den lyxiga villan.

Mikael Sandströms splittring med familjen

Kärleken har minst sagt förgyllt både Lotta och Mikaels liv. Innan Mikael träffade sin älskade Lotta hade han ju levt ensam i flera år.

Men det går inte att förneka att flytten också inneburit en del kompromisser, som när det kommer till de vuxna barnen Marcus och Mimmi. När tidningen Hänt träffar på Mikael passar de på att fråga om han hinner träffa dottern lika ofta som förr, nu när han flyttat.

– Nej, det gör vi inte. Hon bor ju utanför Nyköping, hon jobbar i Södertälje. Så nej, vi ses allt för sällan, kanske 2-4 gånger per år något så där, säger han till Hänt.

Mellan Nyköping och Mölnlycke är det en biltur på drygt fyra timmar. När Mikael bodde i Hallstahammar var avståndet desto kortare, ungefär hälften.

Mikael Sandström och dottern Mimmi 2018
Mikael Sandström och dottern Mimmi 2018.

Foto: TT

Annons