Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Mörka sanningen om Bianca Ingrossos lyxlägenhet – nu kommer det upp till ytan

19 feb, 2023, 15:59 

Allt är inte som det verkar med Bianca Ingrossos lyxlägenhet. Nu erkänner hon själv.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Superentreprenören Bianca Ingrosso går det ingen nöd på. Allt hon rör verkar bli succé – och det syns såklart även på bankkontot.

På kort tid har hon växlat upp rejält, och investerat i en lyxvåning på Östermalm och ett minst lika lyxigt bohag på favoritön Mallorca. Men allt är inte som det verkar med den sistnämnda. Nu erkänner hon själv.

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Biancas ärliga ord om lägenheten för 40 miljoner – ångrar sig

Det var 2021 som Bianca gjorde dubbla lägenhetsköp, men hon har ännu inte fått flytta in i någon av dem. Lägenheten på Östermalm, som gick loss för en bra bit över 40 miljoner och är 300 kvadratmeter stor, håller på renoveras.

Men nu när det börjar dra ihop sig verkar det som att Bianca själv har kommit på andra tankar.

Annons

– Jag ångrar typ att jag köpte den. Jag kanske känner mig lite patetisk för att jag ska flytta in där och bara... Ensam. Den är för stor, sa hon i Wahlgrens värld och lättade på hjärtat.

En bild på Bianca Ingrossos lägenhet
Den nya våningen är rymlig. Men kanske lite för rymlig?

Samtidigt verkar hon trivas oerhört bra i den lägenhet hon bor i nu, som också ligger på Östermalm. Hon håller den så varmt om hjärtat att hon inte ens vill sälja den, utan planerar att låta den "gå i arv".

"Min dröm är att kunna ge den till Theo när han fyller 18. Så har jag honom nära och kan vara en jobbig storasyster som alltid är ett stenkast bort haha" Skrev hon tidigare på Instagram.

Sanningen om Bianca Ingrossos lyxlägenhet på Mallorca

Lägenheten på Mallorca då? Ja, den har det varit tyst om ett tag. Anledningen till att det blev just på den spanska ön är för att Emilio och Åsa Ingrosso bor där, men hon har ännu inte fått koppla av i sin egna oas där.

Annons

I början av april i fjol sa mamma Pernilla Wahlgren såhär om lägenheten hon köpt:

– Hon har ju köpt en lägenhet som ska byggas på Mallorca men det har tagit otrolig tid och det har blivit framskjutet, på grund av pandemin antagligen. Så hon får väl avvakta och se.

Och nu bekräftar Bianca själv samma sak. Det hela verkar alltså röra sig om ett nybygge, som skulle byggas upp för Bianca. Men så har det inte blivit, vad hon vet.

En följare frågar henne på Instagram hur det egentligen går med boendet på Mallorca, och då erkänner hon:

"Jag har faktiskt ingen aning längre… Bygget var på paus i flera år pga byggstrejk fick jag reda på när jag köpte den. Man ba super! Bra det går för mig haha! Jag försöker hålla mig lugn och hoppas på att den blir klar snart."

Foto: TT/Instagram

Annons