Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu avslöjar Bianca känslorna till kollegan efter ryktet: "Jätteångest"

30 jul, 2023, 18:00 
https://image.svenskdam.se/image-9691201?imageId=9691201&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Vendela Lönnqvist
Nu avslöjas det många länge undrat.
Nu avslöjas det många länge undrat.

I den populära podden berättar Bianca vad som egentligen hände mellan henne och den forna assistenten Julia.

Annons
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Bianca Ingrosso, 28, har på bara några år gått från att vara en bloggerska och tv-profil till att bli en ekonomiskt oberoende entreprenör, med egen talkshow, dokumentär, sminkmärke och smyckesmärke.

Dokumentären "Imperiet Bianca" på HBO Max låter tittarna följa med Bianca in i hennes värld – på styrelsemöten, prisutdelningar och det nya kontoret mitt på Östermalm i centrala Stockholm.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Tuffa tiden på Caia

Vägen till framgång kan tyckas vara lång, men Bianca har enligt henne själv "det bästa teamet" bakom sig.

Och jobbar man för Sveriges kanske mest kända kvinna så gäller det att vara alert. Hennes schema är nämligen extremt pressat – något som Biancas före detta assistent personligen fick uppleva.

Annons

Julia Höjner slutade på Caia: "Väldigt rädd"

Julia Höjner tog i november 2020 över rollen som Biancas assistent. Det var stora skor att fylla i och med att Lovisa Worge, som kom att bli Biancas bästa vän, hade satt ribban skyhögt innan Julia tog över.

Det skulle visa sig inte vara det lättaste att hänga med i svängarna, berättar Julia i dokumentären.

– Hon kanske inte följer schemat som är tänkt, då är det mitt ansvar att tänka om för det ska levereras. För annars kan vi bryta mot kontrakt och då är man också väldigt rädd för att man har missat någonting. Min stressnivå för att hela tiden få det att funka är maximal.

Brast i kommunikationen

Det pressade schemat och fullspäckade arbetsdagarna ledde till att det brast i kommunikationen mellan Julia och Bianca.

Annons

– Det här är mycket att ta in och så har vi liksom inte tid, fuck vi hinner inte ens förklara att “Julia så här kunde vi inte göra nu, för det är fokus kund och göra dem nöjda”, så det har blivit ett lite, vad ska man säga, irritationsmoment från mitt håll, sade Bianca då.

Entreprenören förklarade vidare i dokumentären att situationen var tråkig, i och med att hon visste med sig att Julia bara ville göra gott och sitt allra bästa för företaget.

"Ett nervvrak"

Men tillslut klarade Julia inte av pressen. Hon erkände i "Imperiet Bianca" att hon många gånger ifrågasatte om hon skulle orka med arbetet.

Efter dokumentären hade premiär gick Bianca ut och bekräftade att Julia avslutat sin tjänst på Caia – och nu utvecklar hon sin förklaring på varför i podden "Högt i tak" med Rosanna Charles och Sanna Guidetti.

– Asså det var egentligen ingenting som hände egentligen, Julia fick en jävlig uppförsbacke när hon kom in.

Annons

Julia kom nämligen in under en period då det knakade i fogarna mellan Bianca och hennes numera ex-pojkvän Philippe Cohen. Bianca vittnar om att hon kom in till kontoret varje dag som "ett nervvrak".

Bianca har ångest över situationen med ex-kollegan

Inte nog med det. Bianca hade också fullt upp med andra saker, bland annat ett flertal tv-inspelningar.

– Hon fick jättemycket i sin famn, på sina axlar. Vi spelade in "Wahlgrens värld", vi spelade in "Talang" och vi spelade in dokumentären. Att hamna i det dessutom med kameror, jag kunde liksom inte finnas där för henne så som hon behövde och det har jag jätteångest över.

"Inte på en bra plats i livet"

Skulden kring varför det blev som det blev verkar alltså Bianca ta på sig, då Bianca inte hade tid att lära upp Julia ordentligt – hon hade knappt tid att tänka på sig själv.

– Hon gjorde absolut sitt allra bäst och hon gjorde inget fel, jag var bara inte på en bra plats i livet, vem som helst som hade kommit in då hade nog inte jobbat kvar. Hade jag haft mer tid över under dagen så hade jag nog kunnat vara en bättre chef, säger 28-åringen i podden.

Till slut tog tjejerna ett gemensamt beslut, vilket de båda var ledsna över. Bianca avslutar intervjun med att säga att det förmodligen hade sett annorlunda ut om Julia kom in i hennes liv idag.

Annons