Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu visar Casper Janebrink upp sonen Hugo – gulliga bebisbilden efter tystnaden!

28 jan, 2023, 07:00 

Casper Janebrink visar upp nytillskottet på Instagram.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Arvingarna-sångaren Casper Janebrinks liv gjorde förra året en totalomvändning! Han skilde sig, hittade kärleken på nytt, blev sambo och pappa igen.

Men den sistnämnda punkten har vi inte sett särskilt mycket av, sonen Hugo. Sedan han välkomnades till världen i september har Casper hållit låg profil – tills nu.

7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Följarnas frågetecken efter Casper Janebrinks bebislycka

Det var i slutet som juni som Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson meddelade att de väntade nytillskott. Det härliga bebisbeskedet kom i nära anslutning till att paret visade upp sig offentligt för första gången, och sent i september kom nästa glädjande nyheter:

– Allting har gått bra. Mamman mår bra, pojken mår bra och jag mår bra, berättade Casper Janebrink i P4 Extra.

Casper Janebrink och Therese Andersson
Första bilden på de nyblivna föräldrarna!

Det blev alltså en liten pojke, och Hänt avslöjade strax därpå namnet Hugo Dennis Nils Andersson.

Casper har däremot inte fyllt sin Instagram med gulliga bebisbilder, tvärtom. På hans sociala medier har det nästintill ekat tomt, och varje gång han laddar upp en bild undrar följarna samma sak:

Annons

"Var är bebben?"

Casper Janebrink visar upp sonen Hugo

Ja, det är tydligt att artisten är av typen som föredrar att hålla privatlivet för sig själv. Men i början av januari publicerade han en bild när han drog en barnvagn ute på promenad, där lilla Hugo såklart vilade.

Det var däremot svårt att se – men nu väljer Casper att visa upp Hugo, och dela några urgulliga ord.

Det var nog få som inte satt bänkade under fredagskvällen för att se om Sverige skulle knipa en finalplats i handbolls-VM, och Casper och Hugo var inget undantag.

Tyvärr blev det ingen vinst, och istället är det Frankrike som på söndag gör upp om medaljen. Ljusare blev det dock för grannlandet Danmark som efter en kamp mot Spanien ställs mot en spännande finalmatch mot Frankrike.

"En framtida handbollsspelare ligger i pappas knä å kollar på Spanien - Danmark." Skriver Casper om sitt sällskap, och visst skymtar man ett par bebisfötter för första gången!

Foto: TT/Instagram

Annons