Casper Janebrink och Therese har inte synts ihop på fem månader – nya bilden avslöjar allt

18 jan, 2023, 11:00 

Nu kommer sanningen fram om paret, kort efter bebislyckan.

Annons

Det är inte många romanser som varit så uppmärksammade som Arvingarna-sångaren Casper Janebrink och flickvännen Therese Anderssons nya relation.

Det var inte lång tid efter att Casper och ex-hustrun Helena meddelade att de valt att gå skilda vägar som han presenterade den nya kärleken. Men nu har det gått månader sedan de senast syntes ihop – så ligger det till.

7 saker du inte visste om Casper Janebrink
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Casper Janebrinks ord om nya kärleken efter skilsmässan

På Alla hjärtans-dag i fjol gick ex-makarna Janebrink ut med ett gemensamt uttalande där de berättade att de skiljer sig.

– Vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, skrev de på Instagram när deras 23 år långa äktenskap nått vägs ände.

Annons
Helena Janebrink och Casper Janebrink
Casper och Helena var ett par i över 20 år.

Det dröjde däremot inte länge innan Amors pilar träffat sångaren igen. Denna gång var det Therese Andersson som fångat hans hjärta. Tre månader efter att skilsmässan var offentlig berättade han att Therese väntade parets barn.

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, sa han då till Expressen.

Sanningen om Casper Janebrink och Therese Anderssons relation

Relationen startade alltså lite ovanligt, och det faktum att Therese var gravid i femte månaden tre månader efter skilsmässan valde Casper att prata öppet om:

Annons

– Vi hade träffats ganska länge bakom kulisserna och det är förstås alltid fel att göra så, har Casper Janebrink berättat för Aftonbladet om relationen med Therese.

Och i slutet av september var lyckan ett faktum, paret välkomnade äntligen sin lilla son! Men den uppmärksamme har noterat att paret inte visat upp sig, varken ute på kändismingel eller sociala medier.

I TT:s bildarkiv kan man följa parets offentliga framträdanden. Detta är den första bilden vi såg på paret tillsammans, en gravid Therese i slutet av juni:

Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson
Wow! Här visade Casper upp Therese för första gången.

Sedan släpptes denna bild. Therese stöttade sin kärlek under säsongsavslutningen av Sommarbingo i augusti...:

Annons
Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson under inspelningen av Sommarbingo
En höggravid och glad Therese höll Casper sällskap under inspelningarna.

Men sen har det varit tyst, och många har säkerligen undrar hur det står till med paret. Inte heller bebisen har de visat upp. Men nu gör de allt tydligt – Therese och Casper har det hur bra som helst!

Den trettonde januari fångades de på bild på premiär, och de nyblivna föräldrarna strålade som aldrig förr. Så härligt att unna sig lite egentid!

Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson på mingel
Vilken comeback!

Foto: TT

Annons
Annons