Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya beskedet om Masked Singer får tittarna att reagera direkt

28 feb, 2023, 15:30 

Reaktionerna väller in efter kanalens nya besked om succéprogrammet Masked Singer.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

2021 sändes det första avsnittet av den svenska upplagan av Masked Singer, och trots många skeptiska röster blev det succé i rutan.

Nu är det prisbelönade musikprogrammet snart tillbaka för en sprillans ny säsong, med sprillans nya (hemliga) kändisar bakom masken. Nu kommer kanalen med ett besked om den nya säsongen som får tittarna att reagera direkt.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Stora missen med Masked Singer – allt avslöjades

Om någon mot förmodan missat vad Masked Singer går ut på, är konceptet enkelt. Det är ett program som finns runt om i världen, och som faktiskt gör succé överallt.

Annons

I programmet uppträder kändisar bakom häpnadsväckande masker, och när de röstats ut tar de av sig masken för att avslöja vem det är. Under programmets gång får även panelen, bestående av Felix Herngren, Nour El-Refai, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren, sätta sina gissningskunskaper på prov. Masked Singer leds av skådespelaren David Hellenius.

Masked Singer-juryn Felix Herngren, Nour El-Refai, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren och programledaren David Hellenius.
Om det är exakt detta gäng som dyker upp igen är okänt, men det mesta pekar på det.

Produktionen präglas av ett stort hemlighetsmakeri, och ännu mer detta år kan man tänka sig. I fjol hände nämligen det som inte får hända – en lista med alla deltagare, och under vilken mask de är, läckte på nätet.

Annons

Listan visade sig också stämma till punkt och pricka, och produktionen svarade att de inte vet hur det kunde hända.

TV4:s besked om Masked Singer får tittarna att reagera

Under de två säsonger som gått har vi bland annat fått möta Sagoträdet (Tareq Taylor), Godisautomaten (Daniel Norberg) och Fåret (Christina Schollin).

Nu kommer TV4 med ett kryptiskt besked på sin Instagram, och det hela gäller två stycken videoklipp där vi glimtar två helt nya karaktärer!

Annons

Den ena ser ut som en popcornmaskin, och den andra är betydligt mer diffus. Vi ser ljus och en skylt med texten "Flamable". Denna tjuvtitt på nya säsongen efter tystnaden från TV4 får tittarna att reagera omedelbart:

"NÄR BÖRJAR DET???"

"När drar programet igång? Längtar"

"Popcornmaskin en är redan min favorit"

"Värst va ni va givmilda med maskerna idag"

Ja, när säsongen börjar är ännu okänt – men vi har sett på både Pernilla och Måns Instagram att inspelningarna pågår för fullt!

Foto: TT

Annons