Nya bilderna på Helena Seger – detaljen som sticker ut

Helena Seger

Helena Seger dyker upp i en helt ny look på nya bilder.

Helena Seger är på många sätt ett mysterium. Fotbollsvärldens Greta Garbo – gåtfull, mystisk och passionerat privat. Till skillnad från många andra partners till kända spelare har hon inget Instagram-konto, ingen blogg, ingen podcast.

Men då och då dyker hon upp på nya bilder. Den här gången har Zlatan Ibrahimovics hustru fotograferats i Milano, familjens andra hemstad.

Därför är Helena Seger så hemlig!
0:58

Efter reklamen: Därför är Helena Seger så hemlig!

(0:58)

Slå på ljud

Helena Seger på nya bilder – sticker ut

Det är där Zlatan spelar, i storklubben Milan, och Helena och sönerna Vincent och Maximilian har flyttat med pappa.

Helena Seger

Helena på Milanos gator – vilken elegant syn!

LUSG / BACKGRID UK / TT

På den nya serien bilder har Helena en rosa tracksuit av märket Nike. Svensk Dams Magda Omerspahic, som har skrivit om mode i flertalet år, ger Helena tummen upp för Helenas klädsinne.

– Helena är helt rätt ute vad gäller valet av färg! Rosa är underbart nu till våren och hon satsar på en stil som är både avslappnat och skönt att bära. Vi är mer vana vid att se henne i jeans och tisha, eller mer uppdressad i snygga klänningar, så det här är ändå något nytt. Det är tydligt att hon inte vill sticka ut för mycket med sin outfit, hon försöker smälta in, men alla som någon gång sett Helena vet att hon sticker ut. Hon försöker också tona ner sig lite med mörka solglasögon, en modell som även den är helt rätt både i vår men också om man vill undvika andras blickar, säger Magda.

Carolas ex-pojkvän bryter tystnaden – så är relationen idag

Så ser Helena Segers relation med Zlatan ut

Helena är på promenad med en av familjens hundar på de nya bilderna. Och det är inte oväntat att det är Helena som sköter den sortens markservice.

Som Zlatan själv beskrivit Helenas roll i sin bok Adrenalina:

Tittarna rasar efter intervjun i Efter fem – programledaren avbryter gästen

"Förutom stenkoll på mitt och barnens scheman så jobbar hon med mina bolag och fastigheter, dessutom lagar hon varje dag frukost, lunch och middag till mina barn, skjutsar dem till träningar, håller koll på deras skolarbete, går ut med hunden fem gånger om dagen, diskar och tvättar".