Nya bilderna på Isabel Adrians och Steve Angellos lyxhem – köpte ut flera grannar

Nya bilderna på Isabel Adrians och Steve Angellos lyxhem – köpte ut flera grannar

Isabelle Adrian och Swedish House Mafia DJ:n Steve Angello har bytt ut lyxvillan i Los Angeles mot en drömlägenhet i Stockholm. Se bilderna här!

Här är Sveriges 5 rikaste!
Slå på ljud

Isabel Adrian och maken Steve Angello bodde i Los Angelos i flera år innan de bestämda sig för att styra kosan hemåt. Steve Angello är en världskänd DJ vilket är anledningen till att familjen tidigare hade sin fasta punkt i USA.

2016 landade de och deras två döttrar på svensk mark och började leta efter sitt nya hem. Till slut hittade de drömlägenheten i ett stenhus från 1600-talet beläget vid Slussen i Stockholm.

Men lägenheten var inte stor nog för paret som var vana vid rymliga ytor efter att ha bott i en lyxvilla i Hollywood, så de valde att köpa ut flera av grannarna.

Se bilderna på Isabelle Adrians och Steve Angellos lyxbostad

Det har skett en hel del förändring sedan köpet. Isabel och Steve har minst sagt lagt mycket tid och pengar för att få till det perfekta boendet.

I en ny video med "Klarna drops by", visar Isabel upp den pråliga lägenheten!

Efter att ha stigit in genom de drygt tre meter höga dubbeldörrarna kommer man in till en stor hall som man når alla andra rum ifrån.

Den första öppningen i hallen leder in till det lyxrenoverade marmorköket.

Kökets hjärta är den pampiga köksön som är klädd i samma påkostade material som resten av köket.Det Isabelle föll för var lägenhetens många fönster och den öppna planlösningen.

Vägg i vägg med köket ligger matsalen med det massiva svartvita marmorbordet.


Efter matsalen kommer vardagsrummet, där det finns en hel del dyrbara möbler, bland annat en pinnstol som "man skulle kunna köpa en bil för".
Vardagsrummet leder in till biblioteket, som familjen även använder som tv-rum.

I sovrummet brukar Isabelle varva ner med meditation med sina döttrar, allt för att få en riktigt god natts sömn!

Isabel Adrian och Steve Angello vann över Anders Borg

När Isabel och Steve köpte bostaden, så vann de budgivningen mot Dominika Pezcynski och Anders Borg, som också var på jakt efter ett nytt hem tillsammans.

Lägenheten vid Slussen hade utgångspriset 14,5 miljoner kronor, och när Dominika och Anders förstod vilka de budade mot såg de sig besegrade.

– När vi fick reda på att det var han (Steve Angello reds. anm.) så fattade vi att han inte hade gett sig i första taget. Han har lite pengar, har Dominika sagt till Expressen.

Foto: Youtube / Klarna, TT

LÄS MER: Så mycket är de värda – kungafamiljens privata lyxfastigheter

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens nya bilder på lyxhuset: "Det är fan otroligt"

LÄS MER: Sanningen bakom Bianca Ingrossos lyxliv