Nytt uttalande efter Carolas avhopp i Let’s Dance: ”Ledsen och nedstämd”

carola

TV4

Fler reaktioner på Carolas avhopp från Let's Dance.

Allt om Carola Häggkvist!
Slå på ljud

Carola har tvingats hoppa av Let's Dance av hälsoskäl och alla som tittade varje lördag och hejade på att hon skulle ta hem segern är såklart ledsna över att inte se sin favorit i rutan, men hälsan går först och beslutet var säkerligen inte enkelt!

Till ledet av besvikna sällar sig även hennes danspartner Tobias Karlsson, som gjort en fantastisk resa tillsammans med artisten den här säsongen. I ett inlägg på Instagram beskriver han sina känslor över händelseutvecklingen.

”Jag är så klart ledsen och nedstämd då vi hade börjat känna finalvittring och för att dansen är mitt liv och mitt levebröd. Jag älskar ”Lets dance” och det bästa jag vet är att lyfta en annan människa och där är ju formatet ett unikt forum att få lov att göra det.” skriver Tobias Karlsson i inlägget.

Tobias Karlsson stöttar Carolas val

Samtidigt stöttar han Carolas beslut och menar att hälsan alltid ska gå först!

carola

Tobias Karlsson har lotsat Carola där ute på dansgolvet genom säsongen.

Jonas Ekstrmer/TT

”Vi spenderade gårdagen i varandras sällskap och jag respekterar Carolas beslut till 100 procent. Hälsan framför allt och man måste alltid lyssna till vad kroppen säger. Det kan vi alla bli bättre på” skriver Tobias Karlsson.

Även programledaren Petra Mede har uttryckt sin sorg över Carolas avhopp.

– Jättetråkigt att en sådan stjärna lämnar, säger programledaren Petra Mede till TV4 enligt Expressen.

– Jag önskar henne verkligen allt gott.

LÄS MER: Coronakändisarna – skandalerna, attackerna och de som försvann

Avhoppet kommer inte som en fullständig skräll eller en blixt från klar himmel. Carola har vid flera tillfällen berättat om hur kroppen tagit stryk av danstävlingens fysiska krav på deltagarna. Hon har bland annat slagit upp en gammal korsbandsskada.

Bakom kulisserna har hon kämpat för att ändå kunna dyka upp varje fredag och göra sitt bästa.

– Mitt knä är tejpat och jag har olika skydd på, men det funkar bra. Det är inget att hänga läpp för. Jag vred om knät under en aktivitet i ”Så mycket bättre” med Ola Salo. Korsbandet åkte och jag har valt att inte operera det, har Carola tidigare berättat enligt Expressen.

LÄS MER: Melania Trumps skilsmässoplan: Så mycket får hon

LÄS MER: Lasse Berghagens avslöjande om Lill-Babs ändrade allt för Malin