Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Odelbergs kärleksförklaring till sexologen– på lyxiga semestern

09 maj, 2022, 13:00 
AvSimon Holm Stålhand
Stefan Odelberg och sambon Petra Johansson
Stefan Odelberg och Petra Johansson.

Bingolotto-profilen, Stefan Odelberg tog några veckors ledigt. Då passade han på att leva loppan med sin partner på en lyxig semester!

Annons
Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Stefan Odelberg, 47 är programledare för programmet Bingolotto och har varit det sedan 2020. Ett drömjobb för många, och det är inte bara karriärmässigt som Odelberg lever sin dröm.

Han träffade sin partner, sex och relationsexperten, Petra Johansson, 34 under förra året. Sedan dess har de varit ihopsvetsade och deras kärlek syns inte minst på deras sociala medier där de delar med sig av bilder på varandra med fina kärleksförklaringar till varandra.

För några månader sedan köpte de sin gemensamma lägenhet och Stefan hade tagit några veckors semester från Bingolotto. Då passade han på att med sig sin nyblivna sambo Petra på en lyxig semester till USA! Paret har uppdaterat sina sociala medier flitigt under resan som har tagit dem längs den amerikanska västkusten och bland annat Las Vegas.

Parets romantiska kärleksförklaringar

Petra verkar älska livet med Stefan och på sin Instagram berättar hon varför.

Annons

”Att kunna mötas i alla delar av livet, även i det som känns svårt och att samtidigt som de tuffa, utmanande samtalen pågår kunna uppfyllas av lekfullhet. Lekfullhet som så vackert öppnar upp och låter oss upptäcka allt magiskt som finns runtomkring och inom oss. Tänk att ha sin bästa vän, stora kärlek och livskamrat i ett och samma paket”, skriver hon.

Stefans upplevelse verkar vara precis samma och deras inlägg skvallrar om att deras resa är något som de kommer att bära med sig framöver!

Tack för möjligheten till en fantastisk resa med så många intryck, dags att fånga våren i Sverige en stund innan nästa lilla tripp.Stolen på sista bilden får symbolisera att det finns massa platser kvar att upptäcka spännande resor och äventyr i både kropp, själ och på jorden yta, skriver han.

Annons