Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oliver Ingrossos hemliga flickvän Zoe–Fays verkliga relation med Pernilla Wahlgren

06 apr, 2023, 13:31 

Oliver Ingrosso ska bli pappa, och bekräftar således att han har haft en okänd flickvän. Det här är hennes relation med Pernilla Wahlgren.

Annons

Familjen Wahlgren/Ingrosso är utan vidare konkurrens en av landets kändaste. Men den äldsta sonen Oliver Ingrosso håller sig helst utanför rampljuset – tills nu.

Oliver Ingrosso bekräftade nyligen relationen med flickvännen Zoe-Fay Brown, och att han dessutom ska bli pappa. Men hur är hennes relation med "svärmor" Pernilla Wahlgren?

Benjamins plötsliga utbrott på Pernilla – på öppen gataBrand logo
Benjamins plötsliga utbrott på Pernilla – på öppen gata

Hon är Oliver Ingrossos hemliga flickvän – väntar barn ihop

Ja, Oliver Ingrosso blir alltså den första i skaran att få barn, och Pernilla blir äntligen farmor. Men eftersom han är så pass hemlig – har relationen också varit det.

Annons

Oliver har berättat att han träffat Zoe-Fay ett tag, men gick inte in på hur länge. Scrollar man på hennes Instagram gillade Pernilla Wahlgren en bild i juni i fjol, så man kan anta att det åtminstone varit sedan i somras.

Zoe-Fay Brown är född 1993, och är alltså fyra år yngre än Oliver Ingrosso. Det verkar onekligen gå bra för turturduvorna, de bor nämligen redan tillsammans i en lägenhet i centrala Stockholm.

Pernilla Wahlgrens relation med Oliver Ingrossos flickvän Zoe-Fay Brown

Nu är det alltså dags att utöka familjen! Enligt Oliver är hon gravid i 18 veckan, vilket har hållits hemligt fram tills nu. Det är självklart lyrisk stämning i familjen Wahlgren/Ingrosso, men ännu är det bara Bianca Ingrosso som valt att kommentera broderns familjelycka till Aftonbladet:

Annons

"Det känns helt magiskt på alla sätt. Att familjen ska få en lite bebis. Kommer göra allt för att vara den bästa fastern jag kan och Oliver och hans sambo kommer bli världens bästa föräldrar"

Oliver Ingrosso
Nu väntar pappa-livet!

Pernilla Wahlgren som såklart vetat om detta, är givetvis oerhört lycklig. Hon ska ju bli farmor! Hennes relation till den nya familjemedlemmen Zoe-Fay är också av allt att döma mycket god.

Hon följer henne på Instagram och lajkar frekvent hennes inlägg, och när minstingen Theo fyllde år för någon vecka sedan hade Zoe-Fay en plats runt familjebordet – något Pernilla fångade på film!

Foto: TT/Instagram

Annons