Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Omskakande beskedet till Helena Seger – nu är det ett faktum: "Vill inte"

19 mar, 2023, 20:30 

Helena Seger har nåtts av ett omskakande besked. Nu kommenterar Zlatan.

Annons

Zlatan Ibrahimovic kräver knappast någon närmare förklaring. Trots hans många år på fotbollsplanen är han fortfarande ett eftertraktat namn, och karriären saktar inte in.

Nu har Zlatan nått nästa milstolpe.

Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

Helena Seger om kärleken till Zlatan

Zlatan och Helena Seger utgör utan vidare konkurrens ett av landets absolut kändaste par. Det lyckas hon med, samtidigt som hon är en expert på att hålla sig under radarn.

Att tala ut talkshow-soffor eller göra hemma hos-reportage har aldrig varit Helena Segers melodi. Istället ligger hennes fokus på att stötta de elitsatsande sönerna, hålla Zlatans bolag i styr, och ta hand om hemmet.

Hon har beskrivits som driven, tuff och ambitiös. Alla som varit kring Helena Seger tycks vara förtrollade av hennes karaktär. Och Helena själv, ja, hon blev förtrollad av Zlatan.

Annons

– Han är min bästa vän, min själsfrände, han blidkade mig, han har förändrat mitt liv, sa hon i en av hennes få intervjuer, denna gång med ELLE.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic på tennisläktaren
Världskända – men privata.

Zlatan Ibrahimovic kommenterar händelsen: "Vill inte"

Helena Seger har givetvis full koll för hur det går för Zlatan på fotbollsplanen. Nyligen kom det glädjande beskedet att han återvänder till det svenska landslaget, och nu är det dags för nästa stora händelse.

Under gårdagens match med Milan mötte han Udinese, och det skulle bli en historisk kväll. Att det var första gången sedan januari i fjol som Zlatan startade på plan märktes inte.

Han dundrade in en straff och kvitterade till 1-1, och trots att Udinese gick segrande med 3-1 vid slutsignal kan Zlatan fira. Straffen gjorde nämligen att han blev den äldsta målskytten någonsin i Serie A, ett kvitto på hans outtröttliga talang.

Det var givetvis omskakande för Helena att se på. Faktum är att Zlatan missade sin första straff – inte kul att se på. Han fick däremot skjuta om, och då blev det alltså succé.

Alessandro Costacurtas var rekordhållare sedan innan, och Zlatan själv skojade till det när han kommenterade händelsen efteråt.

– Han kan behålla rekordet, jag vill inte ha det här rekordet, sa han till Sky Sports Italia.

Foto: TT

Annons