Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Orden Pernilla inte vill höra – Carola stal showen helt: ”Smular sönder dem”

19 jul, 2023, 14:30 
Felicia Plåt
Pernilla och Carola
Carola gästade Allsång under tisdagen. Foto: TT

Carola gjorde en storslagen show under Allsången i tisdags.

Annons

Under sju år har Sanna Nielsen varit programledare för Allsång på Skansen. Men förra året kom hon med beskedet att hon lämnar programmet, istället tog spralliga Pernilla Wahlgren över.

Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”Brand logo
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”

Pernilla Wahlgren och hennes familj

Det var stora skor att fylla men Pernilla har gjort det med bravur. Under fyra veckor har hon verkligen levererat på Sollidenscenen och gett oss fulla shower med en massa härliga allsånger.

Det är inte lätt att missa Pernilla och hennes familj då flera av dem är offentliga personer. Hennes föräldrar är skådespelare, dottern Bianca har skapat ett imperium, sonen Oliver driver populär restaurang i Stockholm och Benjamin är just nu ute på turné. Även hennes bröder syns ofta i media. Sedan har Pernilla även en egen realityshow. De syns ganska flitigt på både TV och i andra medier.

Annons

Detta har Pernilla skämtat om en del i de tre första Allsångsprogrammen vilket Aftonbladet nöjesskribent Karolina Fjellborg har påpekat i en krönika.

– Börjar vi inte kunna skämten om hur kända alla i hennes familj är och hur sönderexponerad hela klanen är nu?, skrev hon i en krönika för Aftonbladet.

Carola stal showen

Men under det senaste programmet blev det inga skämt om Wahlgren-familjen till Karolinas förtjusning. Men det var en annan grej som Karolina påpekade om tisdagens program av Allsång på Skansen.

Hon menar att Pernilla har gjort ett väldigt bra jobb som programledare i det stora hela men att under senaste programmet var det en annan som "stal showen".

– Kvällen var ändå Carolas, såklart. Allt annat hade varit underligt. För Carola är Carola, och hon inte bara stjäl shower som den här när hon är på det humöret. Hon smular sönder dem, friterar dem i sin stjärnglans och käkar upp dem, skriver hon i sin senaste krönika för Aftonbladet.

Annons

Blom-incidenten för 18 år sedan

Carola brukar nämligen göra storshow när hon är på plats på Allsång. Under 2005 skedde det även en lite incident som hemsöker Carola än idag.

Carola
Här fick Carola testa att kasta en blomma 18 år senare.

Mitt under sitt framförande av hiten "Genom eld" fick hon då för 18 år sedan lite "feeling" på Allsångsscenen. Hon drog nämligen upp en blomplanta ur en kruka och kastade den ut i publiken, som oturligt träffade en i publiken i ansiktet.

Under gårdagens program tänkte hon göra en favorit i repris men hejdade sig i sista sekund. Men Pernilla lät inte Carola glömma bort det helt och hållet och gjorde ett roligt inslag där Carola fick tävla i "blom-kastning".

Annons